İşlemci oyundayken 90-92 derece normal mi?

Stres testini hangi uygulamadan yapıyorsunuz birde throttle nedir tam olarak
Intel XTU'dan yapip hwinfo64 ile izliyorum(degerlere bakiyorum). Fakat 13600 ve 14600 felaket isinan islemciler hocam. 10 yillik bir sogutucu maalesef sogutmuyordur onu muhtemelen, sorun o olabilir. Ama siz yinede biosunu guncelleyin, o her halükarda lazim

Throttle ise belirli bir dereceden sonra islemcinin isi dusurmek adina gucunu azaltmasi diyebilirim.

Throttle nasıl yapıyoruz peki bir de bir zararı olur mu bilgisayara.

Throttle nasıl yapıyoruz peki bir de bir zararı olur mu bilgisayara.
Throttle islemcinin kendi kendine yaptigi bir islem hocam, keza bizim istemedigimiz bisey fakat islemcinin zarar gormemesi icin olan bir teknoloji.

Yani islemci o kadar isiniyor ki, ben 100 derece olup kendimi kapatmak yerine islemci performansini dusureyim, ısı da biraz dussun diyor. Bu haliyle verimsizlik getiriyor islemcinizde. Bu yuzden iyi sogutup throttle YAPMAMASINI saglamak lazim.

Anladım peki işlemci için sıvı soğutucu önerin var mı?

Anladım peki işlemci için sıvı soğutucu önerin var mı?
Lian Li Galahad 2, msi mag coreliquid 240r v2 onerebilirim. Ben arctics duo 34 e sports kule tipi bir sogutucu kullaniyorum. Ama tabi sivi sogutma daha avantajli.

kasanızın ustunde delikli bir yapı var mı? eger kasanin onunde 3 adet fan varsa muhtemelen toplam capi 360mm'dir. bir fan eksiltirsek 240mm olur, 240R ordan geliyor sogutucunun adindaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…