Selam dostlar,
RAM fiyatlarının artmasıyla PC toplamak gerçekten çok zor bir hale geldi. Sistemime Ryzen 9 9950X3D kullanacaktım, kutulu hali 38 bin TL. 32x2 kitlik RAM ise 33 bin TL civarında.
Bu fiyata bu RAM alınır mı? Kendimi çok kötü hissediyorum. Yoksa 5 ay beklesem fiyatlar düşer mi? Önceden 14 bin TL’ye satılıyordu, şimdi 33 bin TL’ye.
Selam dostlar,
RAM fiyatlarının artmasıyla PC toplamak gerçekten çok zor bir hale geldi. Sistemime Ryzen 9 9950X3D kullanacaktım, kutulu hali 38 bin TL. 32x2 kitlik RAM ise 33 bin TL civarında.
Bu fiyata bu RAM alınır mı? Kendimi çok kötü hissediyorum. Yoksa 5 ay beklesem fiyatlar düşer mi? Önceden 14 bin TL’ye satılıyordu, şimdi 33 bin TL’ye.
Selam dostlar,
RAM fiyatlarının artmasıyla PC toplamak gerçekten çok zor bir hale geldi. Sistemime Ryzen 9 9950x3D kullanacaktım, kutulu hali 38 bin TL. 32x2 kitlik RAM ise 33 bin TL civarında.
Bu fiyata bu RAM alınır mı? Kendimi çok kötü hissediyorum. Yoksa 5 ay beklesem fiyatlar düşer mi? Önceden 14 bin TL'ye satılıyordu, şimdi 33 bin TL'ye.
Elimdeki sistemde Asus ROG Strix X870E-E anakart ve MSI Gaming Trio 5070 Ti ekran kartı var. Sistemi hem iş hem oyun için karışık kullanmayı düşünüyorum.
Elimdeki sistemde ASUS ROG STRIX X870E-E anakart ve MSI Gaming Trio 5070 Ti ekran kartı var. Sistemi hem iş hem oyun için karışık kullanmayı düşünüyorum.