İşlemci pin yamulması düzeltilebilir mi?

buguxx

Hectopat
2 saat önce aldığım işlemcimi takarken içine ettim. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İstanbul'da götürebileceğim bir yer var mı kuyumcular falan düzeltebiliyormuş sanırım. R5 5600

Dosya Ekleri

• B6F94719-DEF6-4606-97D5-A38F8CC8C770.jpeg
    170,8 KB · Görüntüleme: 231
  • A6C135F1-A5C8-4535-85E5-F452BF6F674F.jpeg
    171,8 KB · Görüntüleme: 210
Kırılan pin işlemcinin topraklama pini ise sıkıntı olmaz çalışır ama işlevli bir pinse sıkıntılı.

Ben düzeltmeyi zaten yazdım sen senin fikrine uymayan insanlara karşı böyle itici bir şekilde konuşuyorsun sanırım. Yaptığınız başarılı işlemler var ise lütfen bize görsel ya da video olarak gösterin, herkes burada bir şeyler yazabilir ama sen savunuyorsun ayrıca konuyu saptırıyorsun.

Dediklerimde yanlış bir şey yok, ama sen daha iyi bilirsin tabii.

2 kırık ve çevrelerinde toplam 7-8 tane yamuk var

Dosya Ekleri

• 7EB0B8E5-673A-45C1-B209-03D76C691285.jpeg
    396,1 KB · Görüntüleme: 45
2 kırık ve çevrelerinde toplam 7-8 tane yamuk var
Uğraşacak birisini bulursanız düzelttirirsiniz yapanlar var. 2 pin kırık biraz sıkıntılı. Tek pin kırık olsa ve topraklama kısmında olsa yamukları düzelttirdiğiniz taktirde o halde bile kullanırdınız.

@buguxx Eğilenler biraz kolay sayılır ama kopuk pinlerin yeri iyi değil pek. Servise gönderin ilk olarak. Çöpe atmak yerine belki bir onarım masrafıyla yenileme ya da tamirat yapabilirler. Eğer bir çözüm sunmazlar ya da sundukları çözüm size makul gelmezse o zaman dışarıdan çözmeye çalışırsınız.

Çok uğraştırcak ama şansımızı deneyelim..

İşi bilenin bakması gerektiği söylüyorum, olay Sanayi'ye gidip doktor reçetesi yazdırmak değil. Nasıl her hastalandığımızda komşunun söylediği antibiyotik tedavisini uygulamıyoruz doktorlar ne için varki?

Servisin ben uğraşacağını sanmıyorum. Zaten bu tür servisler adamların kendi servisleri bile olmuyor distribütör oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…