ReizRamazan Decapat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 104 22 Ekim 2020 #1 İşlemcinin yamulmuş pini düzeltilip takılırsa performans kaybı yaşanır mı? Ozellikle AMD işlemcilerde sadece meraktan soruyorum.
İşlemcinin yamulmuş pini düzeltilip takılırsa performans kaybı yaşanır mı? Ozellikle AMD işlemcilerde sadece meraktan soruyorum.
S serhtaltn Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Yok bir sıkıntı yaşamazsın. Yanlıs yaparsan zaten açılmaz PC. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020 Artı -6 Eksi
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 22 Ekim 2020 #3 Değişik sorunlara yol açabilir. Mavi ekranla mücadele edebilirsin. Ya da en iyi ihtimalle hiçbir şey olmadan devam edebilirsin. Artı 0 Eksi
Değişik sorunlara yol açabilir. Mavi ekranla mücadele edebilirsin. Ya da en iyi ihtimalle hiçbir şey olmadan devam edebilirsin.
M.Arda Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.625 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #4 ReizRamazan dedi: İşlemcinin yamulmuş pini düzeltilip takılırsa performans kaybı yaşanır mı? Ozellikle AMD işlemcilerde sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Vallaha ben yanlışlıkla yamulttum R5 3600'ün pinlerini, sonra düzelttim. Stok değerlerde bir kayıp yaşamadım fakat OC yaptığımda belirlediğim frekanstan çalışmıyor, stok frekanstan bile az çalışıyor. Artı 0 Eksi
ReizRamazan dedi: İşlemcinin yamulmuş pini düzeltilip takılırsa performans kaybı yaşanır mı? Ozellikle AMD işlemcilerde sadece meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Vallaha ben yanlışlıkla yamulttum R5 3600'ün pinlerini, sonra düzelttim. Stok değerlerde bir kayıp yaşamadım fakat OC yaptığımda belirlediğim frekanstan çalışmıyor, stok frekanstan bile az çalışıyor.
KS KS ReizRamazan Decapat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 104 22 Ekim 2020 #5 Meraktan soruyorum benmkiler yamuldu R5 3600 düzelttim şu anlık sorun yok ama Artı 0 Eksi