İşlemci pini düzeltildikten sonra sorunsuz çalışır mı?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Yamulan pimi eski haline getirsek 0 hali gibi gene çalışır mı, yoksa bozukuluklar meydana gelir mi? Sonuçta bir kere pin yamulmuş, bir etkisi olur herhalde. Foruma sormak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pini kırmadan düzeltirsen sorunsuz kullanırsın. 1 kere yamuk pimi düzeltip kullandım. 1 yıl boyunca hiç sorun çıkarmadı.

Merhaba. Yamulan pimi eski haline getirsek 0 hali gibi gene çalışır mı, yoksa bozukuluklar meydana gelir mi? Sonuçta bir kere pin yamulmuş, bir etkisi olur herhalde. Foruma sormak istiyorum.
Pini düzelttikten sonra sorun olmaz ama pini kırarsanız çok geçmiş olsun. Ve eğer ikinci el bir işlemci alacaksanız +1000 liraya, bu sorunu gideririm zaten diyip paranızı riske atmamanızı tavsiye ederim.

Hiçbir problem olmaz. Sadece 2. 3. kez yamulursa artık kırılmaya yaklaşır o kadar. Pinler yerinde olduğu sürece problem yok.

Kırılmadığı sürece sorun yok. Kırmadan düzeltirseniz kullanabilirsiniz.

Sorun çıkmıyor değil, sadece anakart start alıyor. İlerleyen zamanlarda ya hiç beklenmedik nadir anlarda kendini kitler, ya da düzenli olarak kilitler. Pin kırıldı ama hiç problem değil gibi bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…