N nurkan Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #1 8+4 Ekran kartım var. Buna PSU dan gelen 6+2 ekran kartı pinlerini takıyorum ama kalan 4 pin boşta kalıyor. Bu kalan boş yere işlemci pinlerinden kalan 4 pini takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2019
8+4 Ekran kartım var. Buna PSU dan gelen 6+2 ekran kartı pinlerini takıyorum ama kalan 4 pin boşta kalıyor. Bu kalan boş yere işlemci pinlerinden kalan 4 pini takabilir miyim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.483 Çözümler 776 11 Haziran 2019 #2 İşlemci pinlerini ekran kartına bağlamanızı tavsiye etmem. Boşuna üzerine yazmıyorlar sonuçta. Hangi ekran kartından bahsediyorsunuz ayrıca? 8+4 pin kullanan herhangi bir GPU tanımıyorum.
İşlemci pinlerini ekran kartına bağlamanızı tavsiye etmem. Boşuna üzerine yazmıyorlar sonuçta. Hangi ekran kartından bahsediyorsunuz ayrıca? 8+4 pin kullanan herhangi bir GPU tanımıyorum.