Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #1 Daha dün satacağım işlemcim temizlerken gözle görülmesi çok zor bir eğrilik gördüm. Nasıl düzeltebilirim, yoksa sıkıntı çıkmaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Daha dün satacağım işlemcim temizlerken gözle görülmesi çok zor bir eğrilik gördüm. Nasıl düzeltebilirim, yoksa sıkıntı çıkmaz mı?
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.764 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #2 Eğer eğiklik çok ufaksa, bir problem olacağını düşünmüyorum. Fakat eğiklikleri kartvizit tarzı şeylerle düzeltmeyi deneyebilirsiniz..
Eğer eğiklik çok ufaksa, bir problem olacağını düşünmüyorum. Fakat eğiklikleri kartvizit tarzı şeylerle düzeltmeyi deneyebilirsiniz..
R rainboy Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Hafif bir eğri ise sorun olmaz çok fazla bir yamukluk var ise iğne yardımı ile olabilir.
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #4 picl raknhocam dedi: Eğer eğiklik çok ufaksa, bir problem olacağını düşünmüyorum. Fakat eğiklikleri kartvizit tarzı şeylerle düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Banka kartıyla düzeltsem olur mu?
picl raknhocam dedi: Eğer eğiklik çok ufaksa, bir problem olacağını düşünmüyorum. Fakat eğiklikleri kartvizit tarzı şeylerle düzeltmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Banka kartıyla düzeltsem olur mu?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #5 Uçlu kalemin ucuna PIN'i sokarak yapılabilir internette böyle yapan bir adam görmüştüm.
SweCra Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #7 Hocam benim ddr3 anakartimda da 2-3 pin yamulmus aldığım günden beri böyleymiş yeni fark ettim bu güne kadar sıkıntı çıkarmadı ama çıkarırmi bilmiyorum 1.5 yıldır böyle kullanıyormuşum
Hocam benim ddr3 anakartimda da 2-3 pin yamulmus aldığım günden beri böyleymiş yeni fark ettim bu güne kadar sıkıntı çıkarmadı ama çıkarırmi bilmiyorum 1.5 yıldır böyle kullanıyormuşum
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #8 rainboy dedi: Hafif bir eğri ise sorun olmaz çok fazla bir yamukluk var ise iğne yardımı ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi direk ortadan bakınca kafası çok az eğrilmiş gibi. Qwerty10 dedi: Uçlu kalemle. Genişletmek için tıkla... 0.7 ile denedim büyük geldi.
rainboy dedi: Hafif bir eğri ise sorun olmaz çok fazla bir yamukluk var ise iğne yardımı ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi direk ortadan bakınca kafası çok az eğrilmiş gibi. Qwerty10 dedi: Uçlu kalemle. Genişletmek için tıkla... 0.7 ile denedim büyük geldi.
R rainboy Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #9 Sevgili_JohnnyBlaze dedi: Şimdi direk ortadan bakınca kafası çok az eğrilmiş gibi. 0.7 ile denedim büyük geldi. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hafif bir eğri CPU yuvasına sorunsuz giriyorsa.
Sevgili_JohnnyBlaze dedi: Şimdi direk ortadan bakınca kafası çok az eğrilmiş gibi. 0.7 ile denedim büyük geldi. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hafif bir eğri CPU yuvasına sorunsuz giriyorsa.
Sevgili_JohnnyBlaze Picopat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 174 Çözümler 1 15 Ocak 2023 #10 rainboy dedi: Sorun olmaz hafif bir eğri CPU yuvasına sorunsuz giriyorsa. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını çeksem? Baksanız olur mu?
rainboy dedi: Sorun olmaz hafif bir eğri CPU yuvasına sorunsuz giriyorsa. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını çeksem? Baksanız olur mu?