4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 22 Ağustos 2021 #21 Cattowin dedi: Yeniden merhabalar, pinlerini düzeltip sistemi kurdum şu an gayet iyi bir şekilde çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun nasıl düzelttiniz.
Cattowin dedi: Yeniden merhabalar, pinlerini düzeltip sistemi kurdum şu an gayet iyi bir şekilde çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun nasıl düzelttiniz.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 22 Ağustos 2021 #22 Cattowin dedi: Yeniden merhabalar, pinlerini düzeltip sistemi kurdum şuan gayet iyi bir şekilde çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz?
Cattowin dedi: Yeniden merhabalar, pinlerini düzeltip sistemi kurdum şuan gayet iyi bir şekilde çalışıyor yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz?
Cattowin Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 29 22 Ağustos 2021 #23 462002 dedi: Hayırlı olsun nasıl düzelttiniz. Genişletmek için tıkla... Bilen birine gösterttim zaten aşırı derecede eğilmemiş dikkatlice düzleştirdi ve anakartta yerine tam olarak oturdu.
462002 dedi: Hayırlı olsun nasıl düzelttiniz. Genişletmek için tıkla... Bilen birine gösterttim zaten aşırı derecede eğilmemiş dikkatlice düzleştirdi ve anakartta yerine tam olarak oturdu.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 22 Ağustos 2021 #24 Cattowin dedi: Bilen birine gösterttim zaten aşırı derecede eğilmemiş dikkatlice düzleştirdi ve anakartta yerine tam olarak oturdu. Genişletmek için tıkla... Tekrar hayırlı olsun.
Cattowin dedi: Bilen birine gösterttim zaten aşırı derecede eğilmemiş dikkatlice düzleştirdi ve anakartta yerine tam olarak oturdu. Genişletmek için tıkla... Tekrar hayırlı olsun.
H |-Hakan-| Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 680 Çözümler 4 22 Ağustos 2021 #25 Cattowin dedi: Bir bilgisayarcıya verip garantiye mi almalıyım sizce? Düzeltme: Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler bir uzmana götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Mahalledeki bilgisayarcılara değil gerçek bir uzmana götürün(düşük meblalarda para ödeyeceğim diye 8000TL'den olmayın.
Cattowin dedi: Bir bilgisayarcıya verip garantiye mi almalıyım sizce? Düzeltme: Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler bir uzmana götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Mahalledeki bilgisayarcılara değil gerçek bir uzmana götürün(düşük meblalarda para ödeyeceğim diye 8000TL'den olmayın.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 22 Ağustos 2021 #26 Cattowin dedi: Bir bilgisayarcıya verip garantiye mi almalıyım sizce? Düzeltme: Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler bir uzmana götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 bin TL'yi cope atmam direk uzman. Cattowin dedi: Bilen birine gösterttim zaten aşırı derecede eğilmemiş dikkatlice düzleştirdi ve anakartta yerine tam olarak oturdu. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.
Cattowin dedi: Bir bilgisayarcıya verip garantiye mi almalıyım sizce? Düzeltme: Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler bir uzmana götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 bin TL'yi cope atmam direk uzman. Cattowin dedi: Bilen birine gösterttim zaten aşırı derecede eğilmemiş dikkatlice düzleştirdi ve anakartta yerine tam olarak oturdu. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın.