MSGADZE Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar selam. Ryzen 3 2200G işlemci kullanıyorum. Bugün PC çalışmadı bende işlemciyi çıkarıp batığımda pinin yamulduğununu gördüm. Fotoğrafları aşağıya koydum. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_0046.jpeg 231,7 KB · Görüntüleme: 160 IMG_0053.jpeg 196,2 KB · Görüntüleme: 142 IMG_0051.jpeg 202,6 KB · Görüntüleme: 134 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
Arkadaşlar selam. Ryzen 3 2200G işlemci kullanıyorum. Bugün PC çalışmadı bende işlemciyi çıkarıp batığımda pinin yamulduğununu gördüm. Fotoğrafları aşağıya koydum. Ne yapmam lazım?
Çözüm Narcos0 29 Mayıs 2023 Hocam önermemekle birlikte cımbızla düzeltebilirsiniz. Ama narin olmanız lazım.
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 29 Mayıs 2023 #2 Hocam önermemekle birlikte cımbızla düzeltebilirsiniz. Ama narin olmanız lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023 Artı 1 Eksi Çözüm
RGBDelisiBiri Decipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Yer İstanbul/Avrupa Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia MX130 İntel Core İ5 10.Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 29 Mayıs 2023 #3 Yanlış bilgi Yamulan pini dikkatlice pense yardımıyla sökün. Artı -4 Eksi
Matisa Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 0.7 uçlu kalem al tercih rotring tarzı bir şey olsun yavaş yavaş düzelt. Kalem yoksa yine ince bir cımbız tarzı bir şey ile zorlamadan dikelt. Artı 0 Eksi
0.7 uçlu kalem al tercih rotring tarzı bir şey olsun yavaş yavaş düzelt. Kalem yoksa yine ince bir cımbız tarzı bir şey ile zorlamadan dikelt.
BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 383 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 Çok ama çok nazikce düzeltmeye çalışın. Artı 0 Eksi
S SLR Nirvana Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 582 Çözümler 1 29 Mayıs 2023 #6 Sadece 1 pin yamulmuş sanırım. Eğer yapabilirim diyorsan ince uzun bir pense ucuyla düzeltebilirsin. Eğer yapamam diyorsan işinden anlayan bir bilgisayarcıya götür halletsin 2 dakikada. Artı 0 Eksi
Sadece 1 pin yamulmuş sanırım. Eğer yapabilirim diyorsan ince uzun bir pense ucuyla düzeltebilirsin. Eğer yapamam diyorsan işinden anlayan bir bilgisayarcıya götür halletsin 2 dakikada.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.736 Makaleler 11 Çözümler 23 29 Mayıs 2023 #7 Ben düzelteceğim derken 2 taneydi ani bir hareket ile bir kaydı elimden 2 yamuk oldu 20 tane çok dikkatli olun bence uçlu kalem en iyisi gibi. Artı 0 Eksi
Ben düzelteceğim derken 2 taneydi ani bir hareket ile bir kaydı elimden 2 yamuk oldu 20 tane çok dikkatli olun bence uçlu kalem en iyisi gibi.
KS KS MSGADZE Decapat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #8 BugraHan72 dedi: Çok ama çok nazikce düzeltmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Matisa dedi: 0.7 uçlu kalem al tercih rotring tarzı bir şey olsun yavaş yavaş düzelt. Kalem yoksa yine ince bir cımbız tarzı bir şey ile zorlamadan dikelt. Genişletmek için tıkla... RGBDelisiBiri dedi: Yamulan pini dikkatlice pense yardımıyla sökün. Genişletmek için tıkla... Narcos0 dedi: Hocam önermemekle birlikte cımbızla düzeltebilirsiniz. Ama narin olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... öncelikle hepinize selamlar kalem yardımıyla düzelttim fakat düzeltebilmiş miyim bilmiyorum bakabilir misiniz bir sorun var mıdır? Dosya Ekleri IMG_0062.jpeg 162,5 KB · Görüntüleme: 98 IMG_0061.jpeg 165,6 KB · Görüntüleme: 97 Artı 0 Eksi
BugraHan72 dedi: Çok ama çok nazikce düzeltmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Matisa dedi: 0.7 uçlu kalem al tercih rotring tarzı bir şey olsun yavaş yavaş düzelt. Kalem yoksa yine ince bir cımbız tarzı bir şey ile zorlamadan dikelt. Genişletmek için tıkla... RGBDelisiBiri dedi: Yamulan pini dikkatlice pense yardımıyla sökün. Genişletmek için tıkla... Narcos0 dedi: Hocam önermemekle birlikte cımbızla düzeltebilirsiniz. Ama narin olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... öncelikle hepinize selamlar kalem yardımıyla düzelttim fakat düzeltebilmiş miyim bilmiyorum bakabilir misiniz bir sorun var mıdır?
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 29 Mayıs 2023 #9 MSGADZE dedi: Öncelikle hepinize selam kalem yardımıyla düzelttim fakat düzeltebilmiş miyim bilmiyorum bakabilir misiniz bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok hafif bir yamukluk var ama çalışma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
MSGADZE dedi: Öncelikle hepinize selam kalem yardımıyla düzelttim fakat düzeltebilmiş miyim bilmiyorum bakabilir misiniz bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok hafif bir yamukluk var ama çalışma ihtimali yüksek.
BugraHan72 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 383 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #10 MSGADZE dedi: Öncelikle hepinize selam kalem yardımıyla düzelttim fakat düzeltebilmiş miyim bilmiyorum bakabilir misiniz bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Olmuş hocam bir dener misiniz? Artı 0 Eksi
MSGADZE dedi: Öncelikle hepinize selam kalem yardımıyla düzelttim fakat düzeltebilmiş miyim bilmiyorum bakabilir misiniz bir sorun var mıdır? Genişletmek için tıkla... Olmuş hocam bir dener misiniz?