İşlemci pininin kırık olduğu nasıl anlaşılır?

BlueEagle

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba birkaç gün önce kendime Ryzen 2200G APU bir sistem topladım. Sistem başarılı bir şekilde kurdum çalıştırdım ama içim bir rahat olmadı önceki sistemim Intel bir sistemdi. Anakart işlemci soketi pini kırılması sonucu yeni sistem kurdum fakat bu sistemi kurarken işlemci oturtuktan sonra kıt diye bir ses geldi ilk AMD sistemim acaba içini açmadan pini kırık olup olmadığını anlamamın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem çalışıyor ise kırılmamıştır. Pin kırık olsa sistem çalışmaz.

evet haklsıın ama bir çok konu gördüm pin kırık çalışıyor hani bir program falan var önerdiğiniz test edeyim stres test yaptım 30 dk boyunca stabil çıktı

İntel sistemler için geçerli bu durum.
İşlemciyi oturturken ses gelmesi normal. Bence panik yapılacak durum yok. Eğer sisteminizde performans kaybı yaşamadıysanız problem yok.

İntel sistemler için geçerli bu durum.

İşlemciyi oturturken ses gelmesi normal. Bence panik yapılacak durum yok. Eğer sisteminizde performans kaybı yaşamadıysanız problem yok.
bi kayıp yok gözle görülür ama emin olmak itemiştim dediğiniz gibi fazla panik yapmaya gerek yok ama dediğim gibi tam kontrol yapabilecek bir program varsa önerirseniz sevinirim iyi aykaşamlar

bi kayıp yok gözle görülür ama emin olmak itemiştim dediğiniz gibi fazla panik yapmaya gerek yok ama dediğim gibi tam kontrol yapabilecek bir program varsa önerirseniz sevinirim iyi aykaşamlar
Bildiğim böyle bir program yok maalesef :/

1 saat prime 95 de denedim bişey olsaydı çıkardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…