3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar durum aynı konu başlığındaki gibidir dokunduğun zaman direk kırılabilecek seviyedemi yoksa baskı uygulayıncamı anca kırılır.
Arkadaşlar durum aynı konu başlığındaki gibidir dokunduğun zaman direk kırılabilecek seviyedemi yoksa baskı uygulayıncamı anca kırılır.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 31 Temmuz 2022 #2 Dokunmanı veya baskı uygulaman önerilmez pinler hassastır. Her türlü temastan kaçının.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Temmuz 2022 #3 Dokunduğun gibi yamulmaz ama azıcık baskı uygularsan yamulabilir.
ECHOSGRIM Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 479 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Arkadaşlar durum aynı konu başlığındaki gibidir dokunduğun zaman direk kırılabilecek seviyedemi yoksa baskı uygulayıncamı anca kırılır. Genişletmek için tıkla... Hocam çatır çutur kırılıyorlar çok dokunmamak da fayda var.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar durum aynı konu başlığındaki gibidir dokunduğun zaman direk kırılabilecek seviyedemi yoksa baskı uygulayıncamı anca kırılır. Genişletmek için tıkla... Hocam çatır çutur kırılıyorlar çok dokunmamak da fayda var.
S sevimsiz57 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 449 31 Temmuz 2022 #5 Silinen üye dedi: Arkadaşlar durum aynı konu başlığındaki gibidir dokunduğun zaman direk kırılabilecek seviyedemi yoksa baskı uygulayıncamı anca kırılır. Genişletmek için tıkla... Eski anakartimi pin elimle yamultamadim islemci ile kazidim (yanmisti) bir deneme ypim dedim.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar durum aynı konu başlığındaki gibidir dokunduğun zaman direk kırılabilecek seviyedemi yoksa baskı uygulayıncamı anca kırılır. Genişletmek için tıkla... Eski anakartimi pin elimle yamultamadim islemci ile kazidim (yanmisti) bir deneme ypim dedim.