Hocam çünkü kasayı itopya'dan aldım, stock soğutucu vardı üzerinde, kendi soğutucumu takmak için çıkardım stock soğutucuyu bi baktım her yere termal macun sıçramış, yani itopyadakiler artık fazla mı sürdüler macunu bilmiyorum. Ben de kulak çubuğunun ucunu alkolle nemlendirip sildim, daha sonra işlemciyi çıkardım işlemciyi de silmek için çünkü resmen işlemci macun içinde yüzüyordu, daha sonra macunun işlemcinin altına kadar taşmış olduğunu gördüm bu yüzden de oraları da hafifçe silip işlemciyi geri taktım, hepsi bu kadar.
İşlemciyi yuvasından çıkardım fakat çıkarma sebebim işlemcinin macun içinde yüzüyor olmasıydı, fotoğrafta görülüyor mu bilmiyorum fakat işlemci soketinin kenarındaki beyaz macunlar bana ait değil, resmen soketin içine bile macun dolmuş, bu yüzden temizlemek adına sildim sadece.
Haklısınız hocam, ben de garantiyle vs hiç uğraşmayacağım zaten, direkt yeni anakart alacağım mecbur. Benim hatam çünkü pinlerin yamulması, her ne kadar niyetim iyi olsa da sildiğim için yamuldu pinler, gerçi o termal macunu soketin içine kadar taşıracak şekilde süren İtopya'nın da hatası yok değil.