İşlemci pinlerine macun temas etti

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Eski işlemci mi sökerken yanlışlıkla birkaç dişi kapsayacak bir alana macun temas etti aralarına girdi. Bilgisayarcıya sordum ne kadar temizleyebilirsiniz diye çalışmayabilir o dedi bana pek mantıklı gelmedi dişlerde bir yamukluk falan yok çünkü. Bunu evde temizlemenin bir yolu var mıdır?

Eski işlemci mi sökerken yanlışlıkla birkaç dişi kapsayacak bir alana macun temas etti aralarına girdi. Bilgisayarcıya sordum ne kadar temizleyebilirsiniz diye çalışmayabilir o dedi bana pek mantıklı gelmedi dişlerde bir yamukluk falan yok çünkü. Bunu evde temizlemenin bir yolu var mıdır?
Temizleyici sıvılar var.

Diş fırçasına biraz seliozik tiner döküp temizleye bilirsin .

Aga ne diyosun birşey olmaz ya oku şunu olmazsa temizle izopropil alkolle temizle bi sakal fırçası alıp. https://www.quora.com/What-happens-if-you-get-thermal-paste-on-the-pins-Will-the-computer-just-not-boot-or-will-it-destroy-the-CPU-and-or-motherboard

Aga ne diyosun bir şey olmaz ya oku şunu olmazsa temizle izopropil alkolle temizle bir sakal fırçası alıp. https://www.quora.com/What-happens-if-you-get-thermal-paste-on-the-pins-Will-the-computer-just-not-boot-or-will-it-destroy-the-CPU-and-or-motherboard

Tam tersi olacak link ile bağlantı yerini karıştırdım hay Allah yaw.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı