BayGumb Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Laptopun macununu yenileyecektim manzara bu şekilde nasıl temizleyebilirim kolonyali peçeteyle temizlesem sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2025
Laptopun macununu yenileyecektim manzara bu şekilde nasıl temizleyebilirim kolonyali peçeteyle temizlesem sıkıntı olur mu?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 18 Haziran 2025 #2 Biraz fazla kullanmış gibi görüyorum termal macunu. Zaten fan borularının üstüne koyacağın için dağılacaktı macun. Bence bir şey olmaz.
Biraz fazla kullanmış gibi görüyorum termal macunu. Zaten fan borularının üstüne koyacağın için dağılacaktı macun. Bence bir şey olmaz.
BayGumb Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Taeones dedi: Biraz fazla kullanmış gibi görüyorum termal macunu. Zaten fan borularının üstüne koyacağın için dağılacaktı macun. Bence bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Pinleri temizlememe gerek yok mu yani.
Taeones dedi: Biraz fazla kullanmış gibi görüyorum termal macunu. Zaten fan borularının üstüne koyacağın için dağılacaktı macun. Bence bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Pinleri temizlememe gerek yok mu yani.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 18 Haziran 2025 #4 BayGumb dedi: Pinleri temizlememe gerek yok mu yani. Genişletmek için tıkla... İzorpropil alkol ile temizleyin. Eczanelerde satılır. Kolonya ile temizlemeyin.
BayGumb dedi: Pinleri temizlememe gerek yok mu yani. Genişletmek için tıkla... İzorpropil alkol ile temizleyin. Eczanelerde satılır. Kolonya ile temizlemeyin.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.610 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 18 Haziran 2025 #5 Yumuşak diş fırçası ve alkol ile temizleyebilirsin. Önceki macun biraz fazla kaçmış gibi.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 18 Haziran 2025 #6 Amiga dedi: Yumuşak diş fırçası ve alkol ile temizleyebilirsin. Önceki macun biraz fazla kaçmış gibi. Genişletmek için tıkla... Yumuşak bir mikrofiber bez ile temizlenebilir.
Amiga dedi: Yumuşak diş fırçası ve alkol ile temizleyebilirsin. Önceki macun biraz fazla kaçmış gibi. Genişletmek için tıkla... Yumuşak bir mikrofiber bez ile temizlenebilir.
BayGumb Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 Kolonya ile temizlenmezmi yani