keke01 Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 83 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 1 Ocak 2025 #21 WmWAr39 dedi: SSD pişirdim GT710la birlikte PSU 300W var sorun çıkarır mı Everest marka Genişletmek için tıkla... GT710'u yedikten sonra üstüne aç kalacaksınız hocam, PSU'nun kablolarını ayrı ayrı doğrayıp salata yapın.
WmWAr39 dedi: SSD pişirdim GT710la birlikte PSU 300W var sorun çıkarır mı Everest marka Genişletmek için tıkla... GT710'u yedikten sonra üstüne aç kalacaksınız hocam, PSU'nun kablolarını ayrı ayrı doğrayıp salata yapın.
Yunus1176 Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 415 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Celeron G3930 4 GB RAM Lexar 120 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #22 Ekmek arası HDD yemenizi de tavsiye ederim.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #23 Yunus1176 dedi: Ekmek arası HDD yemenizi de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... @EkmekArasiHDD sizi yememi istediler
Yunus1176 dedi: Ekmek arası HDD yemenizi de tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... @EkmekArasiHDD sizi yememi istediler
McSoren Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 719 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #24 Hocam yanına ekran kartı öneririm öncelikle ama ikince el olmasın midede sıkıntı çıkarabilir birde rtx ekran kartlarını tercih ederseniz iyi olur GTX lerde kronik sorun var mide asidi eritiyor onları iyi sosyaller.
Hocam yanına ekran kartı öneririm öncelikle ama ikince el olmasın midede sıkıntı çıkarabilir birde rtx ekran kartlarını tercih ederseniz iyi olur GTX lerde kronik sorun var mide asidi eritiyor onları iyi sosyaller.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.937 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 1 Ocak 2025 #25 WmWAr39 dedi: @EkmekArasiHDD sizi yememi istediler Genişletmek için tıkla... Durduk yere yendik yine. Afiyet olsun.
WmWAr39 dedi: @EkmekArasiHDD sizi yememi istediler Genişletmek için tıkla... Durduk yere yendik yine. Afiyet olsun.
AtakanGuney Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 742 Çözümler 3 1 Ocak 2025 #26 WmWAr39 dedi: İşlemci pişirdim sonra yedim. Dual Core işlemciydi tam performans için ekran kartıyla RAM yemem lazım mı? Donanım önerisine açığım. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olabilir.
WmWAr39 dedi: İşlemci pişirdim sonra yedim. Dual Core işlemciydi tam performans için ekran kartıyla RAM yemem lazım mı? Donanım önerisine açığım. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olabilir.
shwif Hectopat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 1.073 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #27 İşlemci, pek çok metal ve yarı metal bileşen içerir. Yenmesi insan sağlığını olumsuz etkileyebilir. Lütfen hemen bir yetişkine haber ver.
İşlemci, pek çok metal ve yarı metal bileşen içerir. Yenmesi insan sağlığını olumsuz etkileyebilir. Lütfen hemen bir yetişkine haber ver.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.700 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #28 WmWAr39 dedi: İşlemci pişirdim sonra yedim. Dual Core işlemciydi tam performans için ekran kartıyla RAM yemem lazım mı? Donanım önerisine açığım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam yanında 4x2 8 GB RAM pisirip de yiyebilirsiniz.
WmWAr39 dedi: İşlemci pişirdim sonra yedim. Dual Core işlemciydi tam performans için ekran kartıyla RAM yemem lazım mı? Donanım önerisine açığım. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun hocam yanında 4x2 8 GB RAM pisirip de yiyebilirsiniz.
YUSUFKANKA505 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #29 WmWAr39 dedi: İşlemci pişirdim sonra yedim. Dual Core işlemciydi tam performans için ekran kartıyla RAM yemem lazım mı? Donanım önerisine açığım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin olun. Sürücüler güncel mi?
WmWAr39 dedi: İşlemci pişirdim sonra yedim. Dual Core işlemciydi tam performans için ekran kartıyla RAM yemem lazım mı? Donanım önerisine açığım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sakin olun. Sürücüler güncel mi?
mufo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 520 Makaleler 1 2 Ocak 2025 #30 Afiyet bal şeker olsun üstüne termal macun sürdünüz mü sos niyetine?