yavuz işte Decapat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 İşlemciyi kafama göre değiştirebilir miyim? 4 sene oldu Intel kullanıyorum AMD'ye geçebilir miyim kafama göre? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2024
İşlemciyi kafama göre değiştirebilir miyim? 4 sene oldu Intel kullanıyorum AMD'ye geçebilir miyim kafama göre?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 5 Temmuz 2024 #2 Hayır. Anakart ile uyumlu olması gerekir.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.242 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 yavuz işte dedi: İşlemciyi kafama göre değiştirebilir miyim? 4 sene oldu Intel kullanıyorum AMD'ye geçebilir miyim kafama göre? Genişletmek için tıkla... Kafanıza göre olmuyor bu iş maalesef, anakartınızı ve bütçenizi belirtin ona göre geçebileceğiniz işlemcileri belirtelim. Ayrıca şuan kullandığınız işlemci nedir?
yavuz işte dedi: İşlemciyi kafama göre değiştirebilir miyim? 4 sene oldu Intel kullanıyorum AMD'ye geçebilir miyim kafama göre? Genişletmek için tıkla... Kafanıza göre olmuyor bu iş maalesef, anakartınızı ve bütçenizi belirtin ona göre geçebileceğiniz işlemcileri belirtelim. Ayrıca şuan kullandığınız işlemci nedir?
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #4 yavuz işte dedi: İşlemciyi kafama göre değiştirebilir miyim? 4 sene oldu Intel kullanıyorum AMD'ye geçebilir miyim kafama göre? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? Ve Ekran kartınız?
yavuz işte dedi: İşlemciyi kafama göre değiştirebilir miyim? 4 sene oldu Intel kullanıyorum AMD'ye geçebilir miyim kafama göre? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir? Ve Ekran kartınız?