Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #1 Merhabalar. Ben sanal makineye Windows kuracağım ama BIOS'ta sanallaştırma kapalıydı, ben de açtım. Fakat sonra PC donuyordu. Açıyordum, direkt donuyordu. Ne yapabilirim?
Merhabalar. Ben sanal makineye Windows kuracağım ama BIOS'ta sanallaştırma kapalıydı, ben de açtım. Fakat sonra PC donuyordu. Açıyordum, direkt donuyordu. Ne yapabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Mart 2022 #2 BIOS güncelleme yapabilirsin. Sürüm notlarına bakmanda fayda var. Önceki sürümlerde böyle bir hata varsa düzeltilmiş olabilir. Artı 1 Eksi
BIOS güncelleme yapabilirsin. Sürüm notlarına bakmanda fayda var. Önceki sürümlerde böyle bir hata varsa düzeltilmiş olabilir.
KS KS Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #3 Recep Baltaş dedi: BIOS güncelleme yapabilirsin. Sürüm notlarına bakmanda fayda var. Önceki sürümlerde böyle bir hata varsa düzeltilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata verdi normal mi? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: BIOS güncelleme yapabilirsin. Sürüm notlarına bakmanda fayda var. Önceki sürümlerde böyle bir hata varsa düzeltilmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata verdi normal mi?