furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 9 Ağustos 2021 #1 İşlemci mi satacağım ama satmadan önce test vb biseyler yapmam gerekir. Alıcıya göstermek için ne yapmam gerekir?
İşlemci mi satacağım ama satmadan önce test vb biseyler yapmam gerekir. Alıcıya göstermek için ne yapmam gerekir?
cglrbkyrk Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 263 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Stres testi yap 10-15dk ekran görüntüsünü al alacak arkadaşa gönder.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.658 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 9 Ağustos 2021 #3 Prime95 ile test edebilirsiniz.
D demirmen Attopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 66 9 Ağustos 2021 #4 furkanharrower dedi: İşlemci mi satacağım ama satmadan önce test vb biseyler yapmam gerekir. Alıcıya göstermek için ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmana gerek yok anlamaz bile ha yok kendisi sizden isterse ben bilmiyorum anlamıyom o işlerden dersiniz alıcıda sizi bilgisiz zannedip koşa koşa alır.
furkanharrower dedi: İşlemci mi satacağım ama satmadan önce test vb biseyler yapmam gerekir. Alıcıya göstermek için ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey yapmana gerek yok anlamaz bile ha yok kendisi sizden isterse ben bilmiyorum anlamıyom o işlerden dersiniz alıcıda sizi bilgisiz zannedip koşa koşa alır.