İşlemci sayısı düştü

Demirhan Güner

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah bilgisayarımdaki FPS düşmesi sorununu azaltmak için sistem yapılandırmasından kullanılan işlemci sayısını 8'e çıkardım. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra FPS düşme sorunu düzeldi mi diye kontrol ettim, bir değişim yoktu. Ben de işlemci sayısını 8'den 7'ye düşürdüm. Bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem yapılandırmasına baktım ve en yüksek işlemci sayısı 8'den 7'ye düşmüştü. Bu sorunu çözmek için yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ayarlar ile oynamanın gerçekten mantıklı olduğu tartışılır bir konu. FPS düşmesi sorununun kaynağının bu olduğunu, bu ayarlar düzeltilebileceğini düşünmeniz bile hatalı. Keşke bu tarz işlere girişmeden önce burada sisteminizi ve durumu detaylıca belirtip ona göre bir çözüm yolu izleseydiniz. Termal problemlerden yetersiz PSU'ya kadar pek çok farklı sorun FPS düşmesine yol açabilir.

Oynadığın oyunda tekli çekirdek performansı önemliyse bunun bir anlamı olmayacak

Düşürdüğünüz yerden geri yükseltin. Veya o ayarı varsayılan haline getirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…