Rehber İşlemci sıcaklığı nasıl düşürülür? Undervolt nedir? Nasıl yapılır?

Deneyeceğim. Şu an BIOS olarak 1.08 var, 1.10 sürümü gelmiş. Ama AMD sağ olsun mobil işlemcilerde undervolt yapmayı kapatmış. Belki yapabilirim.

Intel'de kapatmış gözüküyordu ama BIOS güncellemesinden sonra açıldı.

Anladım teşekkürler.

@Trieetz hocam ben Undervolt yapıyorum sıkıntı olmuyor mavi ekranda almıyorum fakat Undervolt yaptıktan sonra oyunlar stabil çalışmıyor. Var mıdır bir çözümü? Örneğin LoL oynarken hiç bir hata vermeden oyun kapanıyor veya Satisfactory oynarken oyun donuyor fakat bunların hiç birinde mavi ekran vermiyor.

Dostum oyun kapanması falan ekran kartına undervolt yaparken oluyor. İşlemci hiçbir zaman yetersiz voltajdan dolayı oyunu kapatmaz direk sistemi kapatır mavi ekran vererek.

Yeni konu aç yardımcı olalım sorunun kaynağı başka bir şey.

Hocam çok teşekkürler sorunu galiba şimdi anladım. iGPU'nun voltajını biraz fazla kesmişim yarın tekrardan sizi bilgilendireceğim tekrardan teşekkürler .

Merhabalar, Offset Voltage değerlerini ayarladım. Apply ve OK dedikten sonra ThrottleStop programından çıkmam durumunda herhangi bir şey olur mu yoksa uyguladığım negatif mV değerlerinde mi kalır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…