Rehber İşlemci sıcaklığı nasıl düşürülür? Undervolt nedir? Nasıl yapılır?

Sanırım site güncellenmiş fotolar o yüzden bozuk maalesef. Düzeltmeye çalışırım.

Gördüğüm kadarıyla fotoğraflar direkt olarak kaldırılmış gibi. Fotoğrafları konu içinden yazarsan gereğini yaparım

Konuyu hortlatmak gibi olacak bende laptopuma UV denedim ama ısı hiç değişmiyor. Intel programi ve diger programida indirmek mi gerekiyor ikisinden de ayni islemimi yapacağız orasini anlamadım.

Mümkünse fotoğrafları bize ulaştırın. Mümkün değilse söyleyin orada ne olduğunu söyleyin, biz fotoğraf çekip koyalım. Çok kötü duruyor cidden.
Böyle mahvolmasına izin vermeyelim konunun.

Mümkünse fotoğrafları bize ulaştırın. Mümkün değilse söyleyin orada ne olduğunu söyleyin, biz fotoğraf çekip koyalım. Çok kötü duruyor cidden.

Hocam masaustu PC'ye de UV yaptm ama hiç boyle voltaj sicramasi falan olmuyordu. -70 yaptim voltajların hepsini ısı farkı cok minik oluyor. Stress testlerine guvenmedigim için NFS Heat ve BF5 ile test yapiyorum islemciyi bayağı yoruyor bu oyunlar. -90'a kdr sknti yok oyundan falan atmiyor ama tribemi girdim nedir sanki ara ara cok ufak takılıyor ekran. Bunun sebebide hatalı UV mu oluyor acaba? Kısacası bu UV isi laptopta beni tatmin etmedi direk Turbo'yu kapatip mi kullansam diyorum bir zararı olur mu o sekilde ya da cok fazla performans kybi hisseder miyim? Bu arada fotoğraf en kisa sürede cekip paylaşırım.

Undervolt konusunda problem yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilir. Konu açıp etiketleyebilirsiniz.
Çok ufak takılmalar frekans ile voltajın yetersiz gelmesinden olur. Biraz arttırmanız gerektiği anlamına da gelir. -90 yaptıysanız -75 muhtemelen sorunu çözecektir. Çözmezse -70 deneyin. Siz direkt olarak konu açın. ThrottleStop üzerinden ayarlamalarınızı yapın. Eğer ThrottleStop ile yapmadıysanız XTU'yu kaldırın. Ardından PC'yi tamamen kapatın. Ardından açın. Sosyal üzerinde konu açıp etiketleyin. Yardımcı olacağım.

İfadeler: syT

İlk yazdığımda diğer kopyasını Google documentsde tutuyordum. Buyrun.

Tek tek kopyalayıp yapıştırdım bir sıkıntı olmasın diye.

Oldu mu istediğiniz gibi? Sorun varsa düzenleyebilirim.

Farkli bir konuda i7 6700HQ CPU -125 -175 arasi UV oluyor yazmislar ama bende -100 bile olmuyor. Ayrica termal macun yeni fanlarimida yeni degistirdim extra laptopun altinda sogutucuda var. Acaba Ben butun sekmelerin voltajini ayni yapiyorum cache CPU GPU system vs. yoksa sadece CPU Core olan kismimi yapmak lazım. Yarin tekrar deneme yapacağım ekran goruntuleriyle konu acip size ulaşacağım teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…