Rehber İşlemci sıcaklığı nasıl düşürülür? Undervolt nedir? Nasıl yapılır?

Hocam internetteki denilen hiçbir şeyi doğru saymayın çünkü sistemden sisteme değişir. Benim arkadaşım aynı işlemciyi -165 Undervolt etti. Siz düşünün. Ama bakın sizde daha azı bile olmuyor. Ben elimden geleni yine de yapmaya çalışırım.

Hocam ThrottleStop'ta iki voltajı da sona kadar çektim ve sıkıntı olmadı. Sizce alttaki seçeneklerden limiti arttırıp voltajı 125'ten de aşağı çekmeli miyim?

Hocam ThrottleStop'ta iki voltajı da sona kadar çektim ve sıkıntı olmadı. Sizce alttaki seçeneklerden limiti arttırıp voltajı 125'ten de aşağı çekmeli miyim?
Ayrı bir konu açın yardımcı olacağım bu konuda bilgi sahibiyim. Buradan yardımcı olmak konu dışı sayılabilir.

Merhaba benim cihazım şu: ASUS TUF GAMING F15 CORE İ7 11800H 2.3GHZ-16GB-1TB SSD-15.6"-RTX3060 6GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da alalı birkaç gün oldu fakat ısınmasından rahatsızım sizin dediğiniz şeyleri indirdim fakat bende voltaj elle ayarlamama izin vermiyor o seçtiğiniz kısım gri disabled duruyor sebebine baktım bilgisayar BIOS'undan açmak gerekiyormuş BIOS'a gidip açtım kendinden voltaj düşürücü varmış ama Max 30 indirmeye izin veriyor yaptım ve bilgisayarı açtım yine de değişen bir şey yok değerlerle oynayamıyorum ve bir de baktım diğer ASUS cihazlarda RAM bus hızı GPU vs. seçenekelri var (AI tweaker) ama benim BIOS'umda yok yardımcı olursanız sevinirim.

Intel 10.Nesil işlemcilerde UV kilidi oluyor salt haliyile. Dikkat edin.

Hocam selamlar işlemi hala 10. nesil işlemcilere uygulayamıyor muyuz? Laptop'ı artık 90 derecelerde görmek istemiyorum

Hocam selamlar işlemi hala 10. nesil işlemcilere uygulayamıyor muyuz? Laptop'ı artık 90 derecelerde görmek istemiyorum

Bunu denediniz mi?

Hayır denemedim. Son kısımda yazdığı cihazlarda mı çalışıyor sadece? Benim elimde maalesef Excalibur G900 var. İşe yarar mı? Yararsa bu akşam deneyeceğim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…