Rehber İşlemci sıcaklığı nasıl düşürülür? Undervolt nedir? Nasıl yapılır?

Arkadaşlar benim rehberim artık bazı yeni işlemcilerde çalışmıyor. Genelde 9. nesil ve altı işlemcilerde çalışıyor.

Deneyin bir şey kaybetmezsiniz.
Dostum az önce yaptım arkadaşın anlattığı gibi her şeyi yaptım en sonda dediği kısımda da sorun çıkmadı throttle uygulamasını buradaki anlatıldığı gibi kullanabilir miyim peki?

Dostum az önce yaptım arkadaşın anlattığı gibi her şeyi yaptım en sonda dediği kısımda da sorun çıkmadı throttle uygulamasını buradaki anlatıldığı gibi kullanabilir miyim peki?
Afedersiniz nasıl kullanabilir misiniz? Ben tam rehberi incelemedim. Sorunuzu sorun. Bu arada benim Makalelerime de bakabilirsiniz. ThrottleStop Undervolt ve Tuning'den bahsediyorum. İlgili rehber makalelerimde.

Arkadaşlar benim rehberim artık bazı yeni işlemcilerde çalışmıyor. Genelde 9. nesil ve altı işlemcilerde çalışıyor.

Hocam merhaba rehberinizi okudum. İşlemci Turbo devredeyken oyunds 96 98 oluyordu deneme yanılma yöntemiyle 5'er 5'er azaltacağım. Fakat anlamadığım kısım voltaj düşürdük ya Prime95 kac dk veya saat acik kalmasi gerekir? Bir de apply deyince kalıcı olarak kaydediyor değil mi?

15 dakika-20 dakika Prime95 ve hızlı bir TS Bench testi önerilir.

Hangi uygulamayı kullandınız? ThrottleStop mu? Umarım onu kullanmışsınızdır.

Aynen öyle ThrottleStop kullandim voltaji 135 civari yaptim etki etmedi fakat bu videoda adamin uyguladiklarini yaptim ben şok hem ısı düştü gözle görülür hem de FPS kaybı beklerken FPS yükseldi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ama yine de teşekkürler bu güzel rehber için FPS kaybı olmadan undervolt işlemini öğrendim.

Ayrı bir konu açın. Ben de bu tarz konularda bilgi sahibi biriyim. Ayrı bir konu açın etiketleyin. Yardımcı olacağım.

Muhtemelen birkaç Throttle'ın farkında değilsiniz. Daha sağlam ayarlamalar yapılabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…