E Enes68 Megapat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşalar. Öncelerde işlemci normal sıcaklıktaydı. Bilgisayarı açtım oyunlarda kasmaya falan başladı. Bios'tan işlemci sıcaklığı 100 derece gözüktü korktum bilgisayarı kapattım. Bilgisayarı açtım boşta 60 dereceydi kapattım bir daha açmadım. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2016
Merhaba arkadaşalar. Öncelerde işlemci normal sıcaklıktaydı. Bilgisayarı açtım oyunlarda kasmaya falan başladı. Bios'tan işlemci sıcaklığı 100 derece gözüktü korktum bilgisayarı kapattım. Bilgisayarı açtım boşta 60 dereceydi kapattım bir daha açmadım. Ne yapmalıyım?
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 28 Ocak 2016 #2 Termal macunu yenileyiniz. Elinizden geldiği kadar her tarafa yaymalı ve ince bir katman oluşturmalısınız. İşlemci fanı tozlanmış, pislik birikmiş olabilir. Kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
Termal macunu yenileyiniz. Elinizden geldiği kadar her tarafa yaymalı ve ince bir katman oluşturmalısınız. İşlemci fanı tozlanmış, pislik birikmiş olabilir. Kontrol ediniz.
N NDNG Forever Hectopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #3 Kasa içi hava akımını kontrol etmenizde fayda var Artı 0 Eksi