İşlemci sıcaklığına nasıl bakılır?

Arkada video açık halde şu an 50 derece hocam bazen de daha düşük. Bir de anakartın derecesi 32 derece. Normal mi?

Hocam ben MSI Afterburner'dan pek anlayamıyorum. Başka bir uygulamadan veya AMD'den falan bakabilir miyim?

Bilgim yok. Parçalar ısınmaz kolay kolay niye bu kadar dert ettin? YouTube'dan MSI Afterburner ayarlarına bakabilirsin.

Bende anlamadım hocam. AIDA64'ten sıcaklığa baktım. 45-50-55 derecelerde dolanıyor. Arkada video falan açık Opera'da. Normal mi sıcaklık? Sizce termal macun değiştirmeli miyim?
Normal. Kurcalamanıza gerek yok. Hele stok soğutucuysa gayet normal. Bende i3-12100F işlemci var mesela boşta 40 dereceyi geçmiyor. Çünkü üstünde 6 bakır borulu kule tipi soğutucu var. Oyunlarda ise maksimum 55 derece falan. Sende oyunlarda 70-75 derece gibi değerler normal kabul edebilirsin.

Sağ olun hocam cevabınız için. Peki işlemciyi soğutmak için neler yapılır? Şu anlık bir şey yapmayacağım ama belki ileride ısınmaya başlarsa bir el atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…