B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 6 Şubat 2021 #11 Emrella dedi: Ben böyle bir konu açmadım, nasıl oldu bu? Çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Moderatörler taşımış olabilir. Ek olarak ben mesajı MisakiTaro'dan hemen sonra atmama rağmen 3 dakika önce atmışım gibi gözüküyor. Garip.
Emrella dedi: Ben böyle bir konu açmadım, nasıl oldu bu? Çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Moderatörler taşımış olabilir. Ek olarak ben mesajı MisakiTaro'dan hemen sonra atmama rağmen 3 dakika önce atmışım gibi gözüküyor. Garip.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #12 BalikŞuşişi dedi: Moderatörler taşımış olabilir. Ek olarak ben mesajı Misakitaro'dan hemen sonra atmama rağmen 3 dakika önce atmışım gibi gözüküyor. Garip. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bilgilendim.
BalikŞuşişi dedi: Moderatörler taşımış olabilir. Ek olarak ben mesajı Misakitaro'dan hemen sonra atmama rağmen 3 dakika önce atmışım gibi gözüküyor. Garip. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bilgilendim.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 6 Şubat 2021 #13 Emrella dedi: Sağ olun hocam bilgilendim. Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir konuya farklı bir soru sorduğunuz için sorunuz adına konu açılmış moderatorler tarafından.
Emrella dedi: Sağ olun hocam bilgilendim. Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir konuya farklı bir soru sorduğunuz için sorunuz adına konu açılmış moderatorler tarafından.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #14 Adem Yıldız_ dedi: Bu tarz bir konuya farklı bir soru sorduğunuz için sorunuz adına konu açılmış moderatorler tarafından. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun forumda yeniyiz nasıl olsa.
Adem Yıldız_ dedi: Bu tarz bir konuya farklı bir soru sorduğunuz için sorunuz adına konu açılmış moderatorler tarafından. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun forumda yeniyiz nasıl olsa.