Herkese teşekkürler. Stok soğutucu değil bu arada. Xigmatek apache kullanıyorum. Dün çıkarmaya çalıştım. Çıkartırken biraz zorladım. o yüzden fana bir zarar verdim diye korkuyordum. Konu kitlenebilir.Normal. Benimde 30-40 arası.
Herkese teşekkürler. Stok soğutucu değil bu arada. Xigmatek apache kullanıyorum. Dün çıkarmaya çalıştım. Çıkartırken biraz zorladım. o yüzden fana bir zarar verdim diye korkuyordum. Konu kitlenebilir.
Hocam kusura bakmayın hortlatıyorum bende sıvı soğutma var ama 38 derece iyimidir?İşlemci stok soğutucusu ile hava sıcaklıklarına'da bağlı olarak boşta 30-40 yükte 70-80 aralığında olabilir ve gayet normal değerlerdir. İyi hava yada sıvı soğutma sistemleri ile bu değerler en az 10-20 derece kadar daha aşağıda oluyor, tabi yük altındaki değerden bahsediyorum. Sistem boştayken en iyi soğutma sistemi'de olsa hava sıcaklığına göre en fazla 5-10 derece fark olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.