İşlemci sıvı soğutucusu ekran kartını da soğutur mu?

Hocam kasadan memnun musunuz bir forumda fazla ufak diyordu.

4.2'nin yanına 1200 olarak seçtim evet. Ekran kartım üç fanlı değil iki fanlı. Ve OCli derken OC olan modeli, ben OC yaptım olarak anladın sanırım. Dediğin gibi egzoz fan takarsam üst kısma bu sefer sıvı soğutma takamayacağım galiba, bilmiyorum deneyeceğim bir şeyler...

Hocam kasadan memnun musunuz bir forumda fazla ufak diyordu.
Evet ufak. Ama bu mid olarak geçiyor. Yani bunu zaten açık açık bildiriyorlar Mid alan kişi de alanın dar olacağını bilerek alıyor. Ama benim için bu hali daha kompakt ve daha dolu dolu. Tam boy kasalarda tüm donanımlar ufacık kalıyor, kocaman bir hava boşluğu Ben de onu çok sevmiyorum açıkçası.

Yani şu aşağıdakinin görsel keyfini alacağımı sanmıyorum aynı donanımlarla daha da büyük bir kasada. Masada da boşa yer kaplar hem.

Yani ortalama 200 TL PWM bir kasa fanı almak var bir de en az 1500-2000 TL arası 240mm sıvı soğutma almak var. Bak şimdi ben sana bir fan modeli ileteyim. Onu da direkt ana kartta boşta bir CPU fan girişin vardı ya üste. Ona takabilirsin.

Az önce BIOS'tan kasanın fan hızlarını arttırdım ön üç fan ve egzoz fan oyuna girdiğimde 5dakika denedim ve 5-6 derece fark ettirdi neredeyse gerçekten kötü bir soğutmaya sahip sanırım kasam, ama şöyle bir sıkıntım var ben aynı değerleri boştayken de alıyorum hatta neredeyse işlemcim boştayken daha sıcak. Oyunlarda yüksek Ultra ayarlarda oynamama rağmen garip değil mi?

Oyundan çıktıktan sonra ekran kartım 60 61 derece işlemcim ise 80 derece oysa işlemci oyunda 73-74 derece. Kafayı yemelikk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…