Tamam.
Eğer hala aynı olursa odayı daha serin tutun.
Mini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum.
Hocam o zarar vermiyor mu?
Tamam.
Mini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum.
Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayadır kullanıyorum zararı yok.Hocam o zarar vermiyor mu?
Buzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayağıdır kullanıyorum zararı yok.
Adam resmen sorunu kökten çözmüşMini buzdolabı al kasayı içine koy. Ben öyle yapıyorum.
Bu buzdolabını PC'yi soğutmak için almadım tabii. Odamda zaten olan buzdolabıydı. Birden PC'yi içine koymak aklıma geldi. Kasam da küçük olunca sorun olmuyor.Adam resmen sorunu kökten çözmüş.Nasıl bir buzdolabı kullanıyorsun link atabilir misin ?
Herkesin düşünüp yapmak istediğini hayata geçirmişsiniz kutluyorumBuzdolabı 12 dereceye ayarlı. İşlemcim yazın en sıcak dönemi saatlerce oyun oynuyorum 50 dereceyi geçmiyor. Bayadır kullanıyorum zararı yok.
Herkesin düşünüp yapmak istediğini hayata geçirmişsiniz kutluyorumkapağı açık mı kullanıyorsunuz yoksa menfez mi açtınız cama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.