Showdans Decapat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 66 Yer Ukryna Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar Freezer X124 aldım fan yönü nereye bakmalı montajını yaptım, egzoz fana doğru bakıyor. Çıkarıp RAM tarafına mı alayım RAM'lere doğru mu baksın? Yoksa egzoz fan tarafına mı koyayım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2019
Arkadaşlar Freezer X124 aldım fan yönü nereye bakmalı montajını yaptım, egzoz fana doğru bakıyor. Çıkarıp RAM tarafına mı alayım RAM'lere doğru mu baksın? Yoksa egzoz fan tarafına mı koyayım?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2019 #2 RAM'lerin olduğu tarafa tak ama egzoz fana doğru üflesin.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 29 Temmuz 2019 #3 RAM'lerin olduğu yerden havayı çeksin egzoz fanına doğru havayı püskürtsün.
Showdans Decapat Katılım 1 Kasım 2018 Mesajlar 66 Yer Ukryna Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2019 #4 Shimada Sensei dedi: RAM'lerin olduğu tarafa tak ama egzoz fana doğru üflesin. Genişletmek için tıkla... Birisi dedi: RAM'lerin olduğu yerden havayı çeksin egzoz fanına doğru havayı püskürtsün. Genişletmek için tıkla... Resimdeki gibi ramlere doğru montajını yaptım teşekkürler herhangi bir yanlışlık yok diye umuyorum.
Shimada Sensei dedi: RAM'lerin olduğu tarafa tak ama egzoz fana doğru üflesin. Genişletmek için tıkla... Birisi dedi: RAM'lerin olduğu yerden havayı çeksin egzoz fanına doğru havayı püskürtsün. Genişletmek için tıkla... Resimdeki gibi ramlere doğru montajını yaptım teşekkürler herhangi bir yanlışlık yok diye umuyorum.
BuraQ84 Hectopat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 561 Çözümler 3 30 Temmuz 2019 #5 Aynı soğutucuyu ben de fanlar RAM tarafında olup egsoza üfleyecek şekilde kullanıyorum. Gayet güzel ürün iyi günlerde kullan. Dosya Ekleri 20190730_000043.jpg 248,7 KB · Görüntüleme: 145
Aynı soğutucuyu ben de fanlar RAM tarafında olup egsoza üfleyecek şekilde kullanıyorum. Gayet güzel ürün iyi günlerde kullan.