L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 İşlemcimi çıkarırken görsedeki gibi soğutucuyla bereber geldi. İşlemcinin pinlerinde bir sorun yok. Sokete zarar gelmiş midir sizce? Dosya Ekleri 20221211_225158.jpg 118,1 KB · Görüntüleme: 95
İşlemcimi çıkarırken görsedeki gibi soğutucuyla bereber geldi. İşlemcinin pinlerinde bir sorun yok. Sokete zarar gelmiş midir sizce?
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 12 Aralık 2022 #2 Sokete bir şey olmaz merak etme. Pinler sağlamsa yavaş yavaş oynatarak çıkarmaya çalış. Forumda bir sürü aynı konudan var oradaki yorumları da oku.
Sokete bir şey olmaz merak etme. Pinler sağlamsa yavaş yavaş oynatarak çıkarmaya çalış. Forumda bir sürü aynı konudan var oradaki yorumları da oku.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 LehMecun dedi: İşlemcimi çıkarırken görsedeki gibi soğutucuyla bereber geldi. İşlemcinin pinlerinde bir sorun yok. Sokete zarar gelmiş midir sizce? Genişletmek için tıkla... Sokete zarar gelmemiştir büyük ihtimal bir dahakine çekerek çıkarmayın sağ sola çevirip iyi gevşetip minik minik çekin.
LehMecun dedi: İşlemcimi çıkarırken görsedeki gibi soğutucuyla bereber geldi. İşlemcinin pinlerinde bir sorun yok. Sokete zarar gelmiş midir sizce? Genişletmek için tıkla... Sokete zarar gelmemiştir büyük ihtimal bir dahakine çekerek çıkarmayın sağ sola çevirip iyi gevşetip minik minik çekin.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Aralık 2022 #4 AMD soketlerde oluyor bu. Işık altında bakın, hepsi hizalıysa sorun olmaz, geri yerine oturtursunuz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #5 Araya kart sokarak çıkartmaya çalış. Olmadı fön makinesi tut.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 Soket mandalında kırılma kopma felan var mı? Bundan böyle soğutucuyu sökmeden önce PC'yi çalıştırıp işlemciyi biraz ısıtın ki macun gevşesin.
Soket mandalında kırılma kopma felan var mı? Bundan böyle soğutucuyu sökmeden önce PC'yi çalıştırıp işlemciyi biraz ısıtın ki macun gevşesin.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Araya kart sokarak çıkartmaya çalış. Olmadı fön makinesi tut. Genişletmek için tıkla... Hocam fön makinesi sıkıntılı tutmamalı.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Araya kart sokarak çıkartmaya çalış. Olmadı fön makinesi tut. Genişletmek için tıkla... Hocam fön makinesi sıkıntılı tutmamalı.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #8 Lyc dedi: Hocam fön makinesi sıkıntılı tutmamalı. Genişletmek için tıkla... Sebep? İşlemciler 100 dereceden fazlasına bile dayanabiliyor. Kaldı ki fön makinesi 80 derece anca verebiliyor.
Lyc dedi: Hocam fön makinesi sıkıntılı tutmamalı. Genişletmek için tıkla... Sebep? İşlemciler 100 dereceden fazlasına bile dayanabiliyor. Kaldı ki fön makinesi 80 derece anca verebiliyor.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Aralık 2022 #9 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sebep? İşlemciler 100 dereceden fazlasına bile dayanabiliyor. Kaldı ki fön makinesi 80 derece anca verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Daha fazla verebiliyor, çok rahat 150 derecelere çıkabilir ama kısa süre tutmakla bir şey olmaz.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sebep? İşlemciler 100 dereceden fazlasına bile dayanabiliyor. Kaldı ki fön makinesi 80 derece anca verebiliyor. Genişletmek için tıkla... Daha fazla verebiliyor, çok rahat 150 derecelere çıkabilir ama kısa süre tutmakla bir şey olmaz.
L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #10 İşlemciyi çıkardım ben sadece anakart daki sokette bir şey varmıdır diyorum. Ve hepsi hizalı idi çıkartmaya çalışırken birisinin kafası çok hafif sola yattı, sorun olacağını zanletmiyorum.
İşlemciyi çıkardım ben sadece anakart daki sokette bir şey varmıdır diyorum. Ve hepsi hizalı idi çıkartmaya çalışırken birisinin kafası çok hafif sola yattı, sorun olacağını zanletmiyorum.