Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #11 Fanı sökmeden önce sağ sola minik minik çevirin bir daha çıkaracağın zaman, bulabilirsen izopropil alkol ile çıkartırsın.
Fanı sökmeden önce sağ sola minik minik çevirin bir daha çıkaracağın zaman, bulabilirsen izopropil alkol ile çıkartırsın.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Aralık 2022 #12 LehMecun dedi: İşlemciyi çıkardım ben sadece anakartdaki sokette bir şey var mıdır diyorum. Ve hepsi hizalı idi çıkartmaya çalışırken birisinin kafası çok hafif sola yattı, sorun olacağını zanletmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğilen pini düzelttiyseniz sorun olmaz. Geçmiş olsun.
LehMecun dedi: İşlemciyi çıkardım ben sadece anakartdaki sokette bir şey var mıdır diyorum. Ve hepsi hizalı idi çıkartmaya çalışırken birisinin kafası çok hafif sola yattı, sorun olacağını zanletmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğilen pini düzelttiyseniz sorun olmaz. Geçmiş olsun.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #13 Emrecngz dedi: Daha fazla verebiliyor, çok rahat 150 derecelere çıkabilir ama kısa süre tutmakla bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Çoğu fön makinesi o kadar veremiyor. Onu geçtim o kadar verebilse bile die kısmına o ısının ulaşması uzun sürer.
Emrecngz dedi: Daha fazla verebiliyor, çok rahat 150 derecelere çıkabilir ama kısa süre tutmakla bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Çoğu fön makinesi o kadar veremiyor. Onu geçtim o kadar verebilse bile die kısmına o ısının ulaşması uzun sürer.
L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #14 Emrecngz dedi: Eğilen pini düzelttiyseniz sorun olmaz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunca düzelttim, ama yinede eskisi gibi olmadı tabi diğerlerinden çok hafif sola eğik.
Emrecngz dedi: Eğilen pini düzelttiyseniz sorun olmaz. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunca düzelttim, ama yinede eskisi gibi olmadı tabi diğerlerinden çok hafif sola eğik.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.230 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #15 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çoğu fön makinesi o kadar veremiyor. Onu geçtim o kadar verebilse bile die kısmına o ısının ulaşması uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam siz hep öyle yapın
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çoğu fön makinesi o kadar veremiyor. Onu geçtim o kadar verebilse bile die kısmına o ısının ulaşması uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam siz hep öyle yapın
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #16 LehMecun dedi: Mümkün olduğunca düzelttim, ama yinede eskisi gibi olmadı tabi diğerlerinden çok hafif sola eğik. Genişletmek için tıkla... Çok minik bir eğiklik varsa sorun olmaz. Zaten pinler sokete sıfır oturmuyor.
LehMecun dedi: Mümkün olduğunca düzelttim, ama yinede eskisi gibi olmadı tabi diğerlerinden çok hafif sola eğik. Genişletmek için tıkla... Çok minik bir eğiklik varsa sorun olmaz. Zaten pinler sokete sıfır oturmuyor.
L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #17 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok minik bir eğiklik varsa sorun olmaz. Zaten pinler sokete sıfır oturmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet çok ufak bir fark var. Anakarttaki işlemci soketine zarar gelmemiştir demi hocam?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok minik bir eğiklik varsa sorun olmaz. Zaten pinler sokete sıfır oturmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet çok ufak bir fark var. Anakarttaki işlemci soketine zarar gelmemiştir demi hocam?