P PhoTReus Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 145 13 Temmuz 2024 #1 İşlemci hava soğutucu almak istiyorum sıvı soğutucu sevmiyorum, öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2024
E egecabbar Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 894 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 PhoTReus dedi: İşlemci hava soğutucu almak istiyorum sıvı soğutucu sevmiyorum, öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe ve kasa nedir ? Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr
PhoTReus dedi: İşlemci hava soğutucu almak istiyorum sıvı soğutucu sevmiyorum, öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe ve kasa nedir ? Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr