İşlemci soğutucusu değiştikten sonra sistem kapanıyor

TeHq

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam ben normalde kullandığım bir kasa işlemci soğutucusunu değiştirmeden önce hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra değiştirdim belli bir saniye geçtikten sonra kapanmaya başladı sıkıntı Power'dan seziyorum sizce nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam ben normalde kullandığım bir kasa işlemci soğutucusunu değiştirmeden önce hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra değiştirdim belli bir saniye geçtikten sonra kapanmaya başladı sıkıntı Power'dan seziyorum sizce nasıl düzeltirim?

Elektrik gidiyor gibi kapanıyorsa ne üzgün size PSU da sorun var büyük ihtimalle ama soğutucudan sonra oldu ise bu olay ısı ile alakalı olabilir ısı sıcaklıklarını kaydedip atabilir misiniz?

Soğutucuyu düzgün takmamış olabilirsiniz.
Ya da soğutucunun fan kablosunu CPU fan soketine takmamışsanız sistem buradan fan algılamadığı için işlemciyi korumaya alıyordur.

PSU sorunu çok düşük bir ihtimal.

Sorduğum gibi elektrik gidiyor gibi kapanıyorsa PSU da sorun vardır ya da bir ihtimal işlemciden.

Hocam önceden yoktu PSU'da bir sorun yaptıktan sonra oldu bence işlemci gibi.

Soğutucuyu düzgün takmamış olabilirsiniz.
Ya da soğutucunun fan kablosunu CPU fan soketine takmamışsanız sistem buradan fan algılamadığı için işlemciyi korumaya alıyordur.

PSU sorunu çok düşük bir ihtimal.

Hocam soğutucuyu düzgün taktım ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı