İşlemci soğutucusu fan LED yanmıyor

BatuhanCeylann

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yeni bir soğutucu taktım kule tipi iki adet fan var fanlardan birini CPU fan yerine diğerini System fan yerine taktım ama bir tane fanda LED yanıyor sadece problemi anlayamadım fan dönüyor ama LED yanmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230112_230746.jpg
    IMG_20230112_230746.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba eğer anakartınızda CPU optional girişi varsa oraya bağlayabilirsiniz, yoksa Molex dönüştürücü kullanarak uygun 4 pin soket ile güç verebilirsiniz fakat bu fanı sistem otomatik olarak RPM hızını maksimum olarak ayarlayacaktır. Yönetilmez ve senkronize edilemez. Sorununuza gelince sanırım konnektörde ya da soketinizde problem var voltaj değerlerini ölçün ve ona göre sunduğum seçenekleri değerlendirin.

Sorununuz çözülmediyse benimle bu konu altında iletişime geçin.

Merhaba eğer anakartınızda CPU optional girişi varsa oraya bağlayabilirsiniz, yoksa Molex dönüştürücü kullanarak uygun 4 pin soket ile güç verebilirsiniz fakat bu fanı sistem otomatik olarak RPM hızını maksimum olarak ayarlayacaktır. Yönetilmez ve senkronize edilemez. Sorununuza gelince sanırım konnektörde ya da soketinizde problem var voltaj değerlerini ölçün ve ona göre sunduğum seçenekleri değerlendirin.

Sorununuz çözülmediyse benimle bu konu altında iletişime geçin.

Dediğinizi yaptım oldu teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı