Ersza Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi elimde raijintek ophion m EVO kasa ve AK400 digital soğutucu var. Kasa camı için yükseltici vs yok mudur? Ekstra olarak kasa iki taraflı olduğu için kablolar çok boşta duruyor nasıl saklayabilirim? Dosya Ekleri image.jpg 236,2 KB · Görüntüleme: 51 image.jpg 88,5 KB · Görüntüleme: 47 image.jpg 108,8 KB · Görüntüleme: 45 image.jpg 58,1 KB · Görüntüleme: 41
Başlıkta da belirttiğim gibi elimde raijintek ophion m EVO kasa ve AK400 digital soğutucu var. Kasa camı için yükseltici vs yok mudur? Ekstra olarak kasa iki taraflı olduğu için kablolar çok boşta duruyor nasıl saklayabilirim?
ilkerars Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #2 Bence kasayı değiştirin.
Ersza Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 ilkerars dedi: Bence kasayı değiştirin. Genişletmek için tıkla... İmkanım yok maalesef hem kasa çok estetik geliyorda kabloları gizleyemiyorum.
ilkerars dedi: Bence kasayı değiştirin. Genişletmek için tıkla... İmkanım yok maalesef hem kasa çok estetik geliyorda kabloları gizleyemiyorum.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 5 Mart 2024 #4 Kasayı veya işlemci soğutucuyu değiştirmekten başka çareniz yok. Ölçülerine bakıp almalıydınız soğutucuyu. Çok komik duruyor.
Kasayı veya işlemci soğutucuyu değiştirmekten başka çareniz yok. Ölçülerine bakıp almalıydınız soğutucuyu. Çok komik duruyor.
Ersza Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #5 GerginGörünüşlüAdam dedi: Kasayı veya işlemci soğutucuyu değiştirmekten başka çareniz yok. Ölçülerine bakıp almalıydınız soğutucuyu. Çok komik duruyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum
GerginGörünüşlüAdam dedi: Kasayı veya işlemci soğutucuyu değiştirmekten başka çareniz yok. Ölçülerine bakıp almalıydınız soğutucuyu. Çok komik duruyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum