xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Anakart MSI H110-M PRO-VD PLUS İşlemci i5 6400 Evet soğutucu fan RAM'e temas ediyor fakat aşırı bir baskısı yok sizce bir sorun yaratır mı, gerek var mı fan değiştirmeye? Dosya Ekleri 1676495376829.png 989,2 KB · Görüntüleme: 29
Evet soğutucu fan RAM'e temas ediyor fakat aşırı bir baskısı yok sizce bir sorun yaratır mı, gerek var mı fan değiştirmeye?
4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 16 Şubat 2023 #2 Soketi esnetecek kadar basmıyorsa hiç para harcama kullan.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 xopeSs dedi: Eki Görüntüle 1670360 Evet soğutucu fan RAM'e temas ediyor fakat aşırı bir baskısı yok sizce bir sorun yaratır mı, gerek var mı fan değiştirmeye? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Sistemin yeni olmadığına da bakarsak kullanmışsın bu şekilde bir süre demek ki bir şey olmamış.
xopeSs dedi: Eki Görüntüle 1670360 Evet soğutucu fan RAM'e temas ediyor fakat aşırı bir baskısı yok sizce bir sorun yaratır mı, gerek var mı fan değiştirmeye? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Sistemin yeni olmadığına da bakarsak kullanmışsın bu şekilde bir süre demek ki bir şey olmamış.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 Revainer dedi: Bir şey olmaz. Sistemin yeni olmadığına da bakarsak kullanmışsın bu şekilde bir süre demek ki bir şey olmamış. Genişletmek için tıkla... Hayır RAM'leri takalı 1 gün oldu ondan dolayı merak ettim. Yanıt veren herkese teşekkürler.
Revainer dedi: Bir şey olmaz. Sistemin yeni olmadığına da bakarsak kullanmışsın bu şekilde bir süre demek ki bir şey olmamış. Genişletmek için tıkla... Hayır RAM'leri takalı 1 gün oldu ondan dolayı merak ettim. Yanıt veren herkese teşekkürler.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 xopeSs dedi: Hayır RAM'leri takalı 1 gün oldu ondan dolayı merak ettim. Yanıt veren herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi çok itmiyorsa sorun yaşatmaz o zaman.
xopeSs dedi: Hayır RAM'leri takalı 1 gün oldu ondan dolayı merak ettim. Yanıt veren herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi çok itmiyorsa sorun yaşatmaz o zaman.