İşlemci soğutucusu sökümü ve montajı

KİRLİ14

Kilopat
Yer
BOLU
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar Ryzen 5 3600X işlemcim ile gelen Wraith spire soğutucuyu çıkarıp yerine Cooler Master MA610P takacağım. Yalnız anakartı çıkarmadan bu işlemi yapmayı düşünüyorum çünkü pek anlamıyorum. İşlemcinin altına takılan yuvayı çıkarmadan stok soğutucusunu sökebilir miyim? Diğer sorum ise stok soğutucunun yuvaları Cooler Master MA610P ye uyar mı? Baya video izledim ama bununla ilgili video bulamadım. Eğer Stok soğutucusunun işlemcinin altına takılan yuvaları çıkarmak zorunda kalırsam bir bilgisayarcıya götüreceğim ki şu zamanda evden çıkmak pek istemiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Stok fan ile uyumlu olduğunu sanmıyorum ama anakartın arkasına bakan panelin açarsanız işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. Soğutucunun kutusunda AM4 için uygun parçalar olacaktır.

Stok fan ile uyumlu olduğunu sanmıyorum ama anakartın arkasına bakan panelin açarsanız işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. Soğutucunun kutusunda AM4 için uygun parçalar olacaktır.
Peki anakartı Çıkarmadan kasanın anakartın arkasına gelen kısmı çıkarıp arkadan monte edebilirmiyim? Çünkü anakartı çıkartırsam pek tecrübeli
Değilim kötü birşey yaparmıyım ondan korkuyorum

c.jpg

Bahsettiğim boşluk

Hocam kasam cooler master mb511 yarın sistem gelecek inşallah zorlanmadan bilgisayarcı ile uğraşmadan takabilirim 🙏🏼
Bu yuvayı çıkarmam gerek değilmi?
Arkadaşlar soğutucuyu takarken bunun üzerine düştü. Üzerinde 2 tane çizik oluştu. Çok telaşlandım. Bu nedir sorun çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı