55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 8 Ocak 2020 #11 Çarpmaması için 4. Slota yani en sağdaki slota takabilirsiniz gibi görünüyor.
D dopeboy Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2020 #12 55superx dedi: Çarpmaması için 4. Slota yani en sağdaki slota takabilirsiniz gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki montajda bu elemanlar neden ilk slota takmış ki anlamadım. Herhalde bu şekilde de yanlış bir işlem yok. Evet şuan iyice araştırdım tek ram kullanılıyorsa A2'ye takılması öneriliyor. İşlemci soğutucu geldiğinde onu da A2'ye geçiririm. Son düzenleme: 8 Ocak 2020
55superx dedi: Çarpmaması için 4. Slota yani en sağdaki slota takabilirsiniz gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki montajda bu elemanlar neden ilk slota takmış ki anlamadım. Herhalde bu şekilde de yanlış bir işlem yok. Evet şuan iyice araştırdım tek ram kullanılıyorsa A2'ye takılması öneriliyor. İşlemci soğutucu geldiğinde onu da A2'ye geçiririm.