İşlemci soğutucusunun PIN'i kırıldı

Arends14

Kilopat
Daha fazla  
Kasayı bugün taşıyacağım için içi açıp bir kontrol etmek istedim. Ve soğutucunun boşta olduğunu gördüm. Soğutucuyu çıkartmadan önce bilgisayarda herhangi hiçbir ters bir şey yoktu. Şu an bilgisayarı takıp deneyemeyeceğim ama herhangi bir çalışmama gibi ekstrem bir olay çıkartır mı? Yeni soğutucu vs alsam soketiyle birlikte mı gelir? Hiçbir bilgim yok tek temennim çok fazla maliyet çıkartmaması.

Dosya Ekleri

• IMG_20230925_071453.jpg
    160,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20230925_071508.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu nasıl kırabildin bilmiyorum ama AMD braket yazsan çıkar. Tek satılıyor.

Bunu komple bile almasına gerek yok vidaları söktümü alttaki braket sağlamdır. Yalnızca vidalanan parçayı bulacak.

O da kargo parasından siparişe değmez, 1-2 bilgisayarcı gezsin vardır elinde fazla olan.

Bunu komple bile almasına gerek yok vidaları söktümü alttaki braket sağlamdır. Yalnızca vidalanan parçayı bulacak.

O da kargo parasından siparişe değmez, 1-2 bilgisayarcı gezsin vardır elinde fazla olan.

Bilgisayarcıların çoğu çok bulunmadığı için bunlara yakın fiyatlar veriyorlar bu braketlere. Fırsatçı olanlar bir hayli fazla. Yine de bulunursa elbette ki alınabilir.

Bunu nasıl kırabildin bilmiyorum ama AMD braket yazsan çıkar. Tek satılıyor.

Nasıl kırıldığı hakkında gerçekten hiç fikrim yok. Şu an Eskişehir yolundayım sabah ekran kartı için içini açtığımda soğutucunun zaten çıkık olduğunu fark ettim. Orada bilgisayarcıya gösteririm ama neyde sıkıntı olduğunu bilmediğim için biraz telaşlandım ama anladığım kadarıyla o kadar telaşlanacak bir durum yok. Geri dönüşler için çok teşekkür ederim.

Bence diğer parçalara zarar vermiş mi bi kontrol et. Onun kırılması için sağlam bi sarstıntı veya darbe yemiş olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…