İşlemci soğutucusunun vidaları yerleştirilemiyor

Ragnarsson

Kilopat
Merhaba, işlemci fanını temizlemek için vs söktüm tekrar geri taktığımı sandım bilgisayarı iki kez açtım masaüstü başladıktan sonra kapandı ikisinde de. Problem nedir? Vidaları tam oturtmam gerekiyorsa onun için uğraşıyorum ama dönmüyor. Başka bir sıkıntı olmuş olabilir mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 52
  • image.jpg
    175,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Vidaların deliklere geçmesi lazım hocam. Biraz bastırmanız gerekebilir ama kesinlikle deliklere geçip sıkılması gerek.

Hocam vidalar o deliğe girecek şekilde sıkılmalı çapraz şekilde sıkarsanız daha kolay takarsınız.

Vidaların deliklere geçmesi lazım hocam. Biraz bastırmanız gerekebilir ama kesinlikle deliklere geçip sıkılması gerek.
Şimdi yaptım fakat pc ilk düğmeye bastığım anda bir kaç kere elektrik kesti geri geldi sonradan bios ekranına geçti.

Macununu yenilemişsin ama, macunu fazla sürdüysen birincisi ondan olması muhtemel, macunu fazla sürmemelisin bu önemli. 2. si vidalarken, vidaları çapraz bir şekilde aynı orantı da yavaş, yavaş vidalamaya özen göstermelisin yani, vidaların 4'ünü çapraz şekil de ilkini nasıl vidaladıysan çaprazın da ki vidayı da aynı orantı da sık. (vida 1-3, 2-4 gibi). Sorun bu ikisinden kaynaklanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…