EnnerValenc1a Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 19 Mart 2025 #1 İşlemci soketim bozuldu aynı gün duman çıktı bilgisayardan (PSU açıkken fan taktım) değişim talep edebiliyor muyum? Edemiyorsam işlemci soketi kaça patlar? Not: PSU anakarta güç veriyor ama sistem açılmıyor CPU'da bence sorun.
İşlemci soketim bozuldu aynı gün duman çıktı bilgisayardan (PSU açıkken fan taktım) değişim talep edebiliyor muyum? Edemiyorsam işlemci soketi kaça patlar? Not: PSU anakarta güç veriyor ama sistem açılmıyor CPU'da bence sorun.
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 Markanin müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. En doğru bilgiyi onlar verir.
Markanin müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. En doğru bilgiyi onlar verir.
Barışınız Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 2 Çözümler 42 Yer Vilnius, Lithuania Daha fazla Sistem Özellikleri - Macbook Air M3 15" (2024) - TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard - GIGABYTE Geforce RTX 4070, - Ryzen 7 7700, - Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM, - TUF 750W PSU 80+ Gold, - SteelSeries Apex Pro Keyboard, - Steel Series Aerox 5 Mouse, - AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor, - DeepCool LE520 Liquid Cooler, Cinsiyet Erkek Meslek AI Researcher at Outlier.ai 19 Mart 2025 #3 Kullanici hatasi. Ucret karsiliginda degisim yapilir belki. Ancak yeni bir anakart almak daha mantikli olabilir bu durumda.
Kullanici hatasi. Ucret karsiliginda degisim yapilir belki. Ancak yeni bir anakart almak daha mantikli olabilir bu durumda.
EnnerValenc1a Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 19 Mart 2025 #4 Barışınız dedi: Kullanici hatasi. Ucret karsiliginda degisim yapilir belki. Ancak yeni bir anakart almak daha mantikli olabilir bu durumda. Genişletmek için tıkla... 4000 TL en az
Barışınız dedi: Kullanici hatasi. Ucret karsiliginda degisim yapilir belki. Ancak yeni bir anakart almak daha mantikli olabilir bu durumda. Genişletmek için tıkla... 4000 TL en az
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #5 EnnerValenc1a dedi: 4000 TL en az Genişletmek için tıkla... Soğuk su öneririm. 5tlden bile daha ucuz kendisi. Geçmiş olsun bu arada.
EnnerValenc1a dedi: 4000 TL en az Genişletmek için tıkla... Soğuk su öneririm. 5tlden bile daha ucuz kendisi. Geçmiş olsun bu arada.
EnnerValenc1a Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 19 Mart 2025 #6 Alpha_2a dedi: Markanin müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. En doğru bilgiyi onlar ve. Genişletmek için tıkla... Alpha_2a dedi: Soğuk su öneririm. 5TL'den bile daha ucuz kendisi. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 gün önce aldım bugün geldi geldiği gibi bozuldu ya.
Alpha_2a dedi: Markanin müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. En doğru bilgiyi onlar ve. Genişletmek için tıkla... Alpha_2a dedi: Soğuk su öneririm. 5TL'den bile daha ucuz kendisi. Geçmiş olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Ürünü 2 gün önce aldım bugün geldi geldiği gibi bozuldu ya.