Reflect Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Arkadaslar, islemci degistim de stok fani temizliyince boyle bir şey oldu. Normal mi?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Kasım 2020 #2 Reflect dedi: Arkadaşlar, işlemci değiştirdim de stok fanı temizleyince böyle bir şey oldu. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal.
Reflect dedi: Arkadaşlar, işlemci değiştirdim de stok fanı temizleyince böyle bir şey oldu. Normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.505 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 30 Kasım 2020 #3 Ben bir şey göremiyorum. Arkadaş görmeden nasıl normal yazmış. Edit: Termal macun sürülen yerden bahsediyorsan evet bazen olabiliyor.
Ben bir şey göremiyorum. Arkadaş görmeden nasıl normal yazmış. Edit: Termal macun sürülen yerden bahsediyorsan evet bazen olabiliyor.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Kasım 2020 #4 4PieD dedi: Ben bir şey göremiyorum. Arkadaş görmeden nasıl normal yazmış Genişletmek için tıkla... Fan dönüyorsa sorun yoktur. Bazen kasaya deyip "Kasa patlar mı? Elimde mandalina vardı." Diyen bile oluyor.
4PieD dedi: Ben bir şey göremiyorum. Arkadaş görmeden nasıl normal yazmış Genişletmek için tıkla... Fan dönüyorsa sorun yoktur. Bazen kasaya deyip "Kasa patlar mı? Elimde mandalina vardı." Diyen bile oluyor.
Reflect Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #5 vbios dedi: Fan dönüyorsa sorun yoktur. Bazen kasaya deyip "kasa patlar mı? Elimde mandalina vardı." Diyen bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayir yavas yavas oldu temizledikce boyle ne kadar bastirisam o kadar karariyor. Usundeki macun yuzunden mi acaba?
vbios dedi: Fan dönüyorsa sorun yoktur. Bazen kasaya deyip "kasa patlar mı? Elimde mandalina vardı." Diyen bile oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayir yavas yavas oldu temizledikce boyle ne kadar bastirisam o kadar karariyor. Usundeki macun yuzunden mi acaba?
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 30 Kasım 2020 #6 Kahin değilim. Sıcaklık normalse elleme!
Reflect Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #7 vbios dedi: Kahin değilim. Sıcaklık normalse elleme! Genişletmek için tıkla... Yeni islemci koyacagimdan dolayi temizledim yani sicaklik durumunu bilemiyorum macunu yarin alip surucem. vbios dedi: Kahin değilim. Sıcaklık normalse elleme! Genişletmek için tıkla... Sadece bu sicaklik normal mi daha 4 aylik falan.
vbios dedi: Kahin değilim. Sıcaklık normalse elleme! Genişletmek için tıkla... Yeni islemci koyacagimdan dolayi temizledim yani sicaklik durumunu bilemiyorum macunu yarin alip surucem. vbios dedi: Kahin değilim. Sıcaklık normalse elleme! Genişletmek için tıkla... Sadece bu sicaklik normal mi daha 4 aylik falan.