S Shouto Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2018 #1 Bilgisayarı yeni kurdum ve ekran kartını güncelledim ama diğer sürücülere baktığımda işlemcimin donanım kimliği ACPI\AuthenticAMD_-_AMD64_Family_23_Model_1 gözüküyor ve sürücü tarihi 2009 yazıyor bu eski mi? Eskiyse nasıl yenisini indiririm? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2018
Bilgisayarı yeni kurdum ve ekran kartını güncelledim ama diğer sürücülere baktığımda işlemcimin donanım kimliği ACPI\AuthenticAMD_-_AMD64_Family_23_Model_1 gözüküyor ve sürücü tarihi 2009 yazıyor bu eski mi? Eskiyse nasıl yenisini indiririm?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Mart 2018 #2 İşlemci sürücüsü güncellenmez. İşlemci özelliklerinin güncellenmesi BIOS güncellemesi ile olur ve üretici gerektiğinde BIOS güncellemesi yayınlar. BIOS güncelse işlemci de günceldir.
İşlemci sürücüsü güncellenmez. İşlemci özelliklerinin güncellenmesi BIOS güncellemesi ile olur ve üretici gerektiğinde BIOS güncellemesi yayınlar. BIOS güncelse işlemci de günceldir.