İşlemci takılma yapıyor

murolixcax

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba arkadaşlar, 1 saat önce durduk yere işlemcide takılmalar başladı videoya aldım ne olur yardım edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında sorun olabilir diye düşünüyorum. Zira ben de O.C u fazla kaçırdığımda bu tarz takılmalar yaşıyordum. Ekran kartını çıkarıp, onboard ekran kartına geçip deneyin.

Kardeş bundan 6 yıl önce bu olayın nerdeyse aynısı başıma geldi. Sorunun çözümü basit. İşlemcinin stok fanı ya tam oturmamış ya da miyadı dolmuş. Acil İşlemci soğutucusunu değiştirmen lazım. Yoksa işlemcin yanabilir.

Isı değerleri ne acaba, belki başka bir problem vardır.

Onboard ile de denedim yine aynı sistem kesintileri diye bir şey var ve o yapıyor sanırım ne olur yardım ya.

Isı değerleri ne acaba belki başka bir problem vardır.
40-42 derece arası değişiyor.

Kardeş fanda problem var diyorum. Hala yardım edin diyorsun. Yarın git bir işlemci soğutucusu al ve tak sorun çözülcektir. Konuyu kilitleyin. Aynısı başıma geldi diyorum.

40-42 arası çok güzel bir değer ısıdan değil problem o zaman. Boşta mı bu değer?

40-42 arası çok güzel bir değer ısıdan değil problem o zaman. Boşta mı bu değer?
Evet boşta zaten bilgisayarda bir şey yapamıyorumki habire takılıyor.

Kardeş fanda problem var diyorum. Hala yardım edin diyorsun. Yarın git bir işlemci soğutucusu al ve tak sorun çözülcektir. Konuyu kilitleyin. Aynısı başıma geldi diyorum.
Kardeşim durduk yere birden bire oldu bu fan biraz saçma geliyor? Fanla alakası olsa ısınma sorunu olmaz mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…