İşlemci termal macunu nasıl değiştirilir?

Ryzen işlemcilerde stok soğutucu ile kullanacaksanız termal macun ile gelecek diye biliyorum. Ha farklı bir fan kullanacaksanız bunu bilemem. Stok soğutucu ve termal macun ne kadar iyi olur onu da bilemiyorum.
stok fan kullanıcam ısınıyorsa alıcaz sıvı soğutma. AMD oldukça kaliteli bir firma termal macun kalitelidir diye düşünüyorum.

ne kızıyon youtube da uzattıkça uzatıyolar kanala abone olun vb.
klavyende bulunan sağ ve sol tuşları bu zaman kaybını engelleyebilir kardeşim.
Stok soğutucu ve termal macun ne kadar iyi olur onu da bilemiyorum
ramazan bayramında almış olduğun amd ryzen 7 3700x işlemciyi stok soğutucu ve fanı ile kullanıyorum. aşırı derecede memnunum oc yaptığım halde oyunlarda ve işlemci gücünü kullandığım zamanlarda 75 dereceyi geçtiğini görmedim henüz.

Aldığınızda fanın alt kısmında hazır bulunuyor termal macun sürmenize gerek yok. Sadece soğutucu fanı anakarta monteleyeceksiniz.

tamam teşekkürler o zaman stok fanı kullanıyorum.

Anladım ısınıyor yazanlar vardı. Ondan dolayı söylemiştim.

Anladım ısınıyor yazanlar vardı. Ondan dolayı söylemiştim.

Bire bir tecrübe ettiğim bir durum ekran kartı olarak da Gigabyte GTX 1660 Super modelini kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda (CS GS, PUBG, Tomb Raider vs.) 66 dereceden yukarıya çıkmıyor.

Vatan gibi bir yerden alıyorsanız orada montajlattırın.
int ten alıcam. farklo sitelerden
Bire bir tecrübe ettiğim bir durum ekran kartı olarak da Gigabyte GTX 1660 Super modelini kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda (CS GS, PUBG, Tomb Raider vs.) 66 dereceden yukarıya çıkmıyor.
5700xt gigabyte bişey olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…