Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. 10 yıllık laptop'ım çok ısınıyordu. Bende macunu yenileyeyim dedim. Ama işlemcinin üzerinde bir etiket gördüm. Ve bunu çıkarttım. Sizce ne yapmalıydım? Önemli bir şey midir?
Merhaba arkadaşlar. 10 yıllık laptop'ım çok ısınıyordu. Bende macunu yenileyeyim dedim. Ama işlemcinin üzerinde bir etiket gördüm. Ve bunu çıkarttım. Sizce ne yapmalıydım? Önemli bir şey midir?
manqueller Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Unutulmuş olabilir mi?
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 2 Şubat 2021 #3 Macun sızmasın diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Şubat 2021 #4 Bilmiyorum. Laptopun içini ilk defa açtım. Acaba garanti kapsamında olduğu belli olsun diye mi yapıştırdılar diye düşünüyorum. manqueller dedi: Unutulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Bilmiyorum. Laptopun içini ilk defa açtım. Acaba garanti kapsamında olduğu belli olsun diye mi yapıştırdılar diye düşünüyorum. manqueller dedi: Unutulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla...
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 2 Şubat 2021 #5 Termal macun ile blok arasında yalıtım için koyulmuş olabilir.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Şubat 2021 #6 Yumak dedi: Macun sızmasın diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Peki ben geri nasıl takabilirim? Yada takmalı mıyım? Black Swordsman dedi: Termal macun ile blok arasında yalıtım için koyulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla...
Yumak dedi: Macun sızmasın diye biliyorum ama yanlışım varsa düzeltin. Genişletmek için tıkla... Peki ben geri nasıl takabilirim? Yada takmalı mıyım? Black Swordsman dedi: Termal macun ile blok arasında yalıtım için koyulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla...
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 2 Şubat 2021 #7 Longhorn dedi: Peki ben geri nasıl takabilirim? ya da takmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sürüceğiniz macun çok akışan değilse gerek yok.
Longhorn dedi: Peki ben geri nasıl takabilirim? ya da takmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Sürüceğiniz macun çok akışan değilse gerek yok.