oğuzhan117 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 308 Çözümler 4 2 Aralık 2020 #1 Benim almak istediğim işlemci Intel Q9550 DDR3 RAM destekler yazıyor. Benim sistemim DDR2 bana söyleyenler DDR2 destekler demişti ve kasamda 250-300 Watt arası PSU var sizce detekler mi? Eğer desteklerse hemen alacağım. Dosya Ekleri işlemci.png 27,4 KB · Görüntüleme: 97
Benim almak istediğim işlemci Intel Q9550 DDR3 RAM destekler yazıyor. Benim sistemim DDR2 bana söyleyenler DDR2 destekler demişti ve kasamda 250-300 Watt arası PSU var sizce detekler mi? Eğer desteklerse hemen alacağım.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 Anakart modeli nedir?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Tabi desteklemez.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #4 DDR2, RAM ve anakart arasındaki uyum. İşlemciyi doğrudan bağlamaz. İşlemciyi soket tipi etkiler ve bunu anakartın belirler. Elindeki anakart nedir?
DDR2, RAM ve anakart arasındaki uyum. İşlemciyi doğrudan bağlamaz. İşlemciyi soket tipi etkiler ve bunu anakartın belirler. Elindeki anakart nedir?
Z Zeki Alış Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 424 Çözümler 1 2 Aralık 2020 #5 DDR2 bir RAM'i DDR3 anakarta takamazsınız veya tam tersi olacak şekilde de olmaz.
PcAnlamaz Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 15 2 Aralık 2020 #6 Arkadaşlar CPU'yu sormuş anakart modeli belirtirse veya anakart modelini internete yazıp yanına CPU Support yazarsa bulabilir.
Arkadaşlar CPU'yu sormuş anakart modeli belirtirse veya anakart modelini internete yazıp yanına CPU Support yazarsa bulabilir.
oğuzhan117 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 308 Çözümler 4 3 Aralık 2020 #7 PcAnlamaz dedi: Arkadaşlar CPU'yu sormuş anakart modeli belirtirse veya anakart modelini internete yazıp yanına CPU Support yazarsa bulabilir. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: DDR2, RAM ve anakart arasındaki uyum. İşlemciyi doğrudan bağlamaz. İşlemciyi soket tipi etkiler ve bunu anakartın belirler. Elindeki anakart nedir? Genişletmek için tıkla... SHER-LOCKED dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ban yediğim için mesaj yazamadım ana kartım bu. PcAnlamaz dedi: Arkadaşlar CPU'yu sormuş anakart modeli belirtirse veya anakart modelini internete yazıp yanına CPU Support yazarsa bulabilir. Genişletmek için tıkla... Benim gördüğüm kadarıyla uyumlu. Dosya Ekleri ANA KAR.png 59,2 KB · Görüntüleme: 41 İŞLEMCİ UYMULU.png 60,2 KB · Görüntüleme: 34
PcAnlamaz dedi: Arkadaşlar CPU'yu sormuş anakart modeli belirtirse veya anakart modelini internete yazıp yanına CPU Support yazarsa bulabilir. Genişletmek için tıkla... BerkayZ87 dedi: DDR2, RAM ve anakart arasındaki uyum. İşlemciyi doğrudan bağlamaz. İşlemciyi soket tipi etkiler ve bunu anakartın belirler. Elindeki anakart nedir? Genişletmek için tıkla... SHER-LOCKED dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar ban yediğim için mesaj yazamadım ana kartım bu. PcAnlamaz dedi: Arkadaşlar CPU'yu sormuş anakart modeli belirtirse veya anakart modelini internete yazıp yanına CPU Support yazarsa bulabilir. Genişletmek için tıkla... Benim gördüğüm kadarıyla uyumlu.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #8 Evet uyumlu. Lâkin ne olur ne olmaz BIOS güncellemeyi unutmayın.
oğuzhan117 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 308 Çözümler 4 3 Aralık 2020 #9 SHER-LOCKED dedi: Evet uyumlu. Lâkin ne olur ne olmaz BIOS güncellemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Google'den baktığım kadarıyla son sürüm BIOS yok ya da ben bulamadım.
SHER-LOCKED dedi: Evet uyumlu. Lâkin ne olur ne olmaz BIOS güncellemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Google'den baktığım kadarıyla son sürüm BIOS yok ya da ben bulamadım.