İslemci Valorant'ta %50'lerde

xaires

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Laptopum Valorant'ta %50 60'larda calisiyor. Sicakliginda sorun yok ancak FPS monitor Hz'imin altina dusuyor adam gordugumde. 240Hz monitörüm var, bu kullanimi veya FPS'i yukseltebilecegim seyler nedir? Yardimci olursaniz sevinirim. Daha yeni formatladim bilgisayari o yuzden neredeyse hiçbir ayar yapili degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Laptopum Valorant'ta %50 60'larda calisiyor. Sicakliginda sorun yok ancak FPS monitor Hz'imin altina dusuyor adam gordugumde. 240Hz monitörüm var, bu kullanimi veya FPS'i yukseltebilecegim seyler nedir? Yardimci olursaniz sevinirim. Daha yeni formatladim bilgisayari o yuzden neredeyse hiçbir ayar yapili degil.
düşük ayarlara alırsanız yük işlemciye kayar veya çözünürlük düşürürseniz grafik yükseltirseniz yük Ekran Kartına Kayar

Güç planı ayarlarından yüksek performansa çek ve @Bandırmalı1965'in dediği gibi grafikleri düşür. Sistem özelliklerin neydi bu arada?

Grafik yuksek dusuk FPS farki olmuyor yuksek performans secenegi de kilitli bende acamiyorum MSI Center uzerinden Max performans seciyorum.
Sistem ozellikleri 4080 13700HX.

Düşük ayarlara alırsanız yük işlemciye kayar veya çözünürlük düşürürseniz grafik yükseltirseniz yük ekran kartına kayar.

Dusuk orta arasi bir grafikte kullanıyorum yuksek grafik sevmiyorum ekran karti kullanimi da 30'larda falandi sanirsam.

Grafik yuksek dusuk FPS farki olmuyor yuksek performans secenegi de kilitli bende acamiyorum MSI Center uzerinden Max performans seciyorum.
Sistem ozellikleri 4080 13700HX.

Dusuk orta arasi bir grafikte kullanıyorum yuksek grafik sevmiyorum ekran karti kullanimi da 30'larda falandi sanirsam.
çözünürlüğü düşürmeyi deneyin Laptop 4080 Ortalama Masaüstü 4070 İle 4070 Super Arasında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı