İşlemci ve ekran kartı Google'da gezinirken 80 derece oluyor

emirars33

Centipat
İyi geceler, laptopta bir sıkıntı meydana geldi. Önceden boştayken 40-50 derece olan işlemci ve ekran kartım şimdi ne açarsam açayım en ufak bir program veya Google'a gireyim hemen 80-90 derece oluyor. Fan dönüyor sıcaklık artınca hızlanıyor ve 1 gün önce böyle bir sorun yoktu birden termal macun anında kuruyamaz diye düşünüyorum.
Bu sorun laptopu diğer odaya taşıyıp monitöre bağladıktan sonra oldu. Neden kaynaklanıyor? Olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması yapın, ikisi de mi 80-90 derece oluyor arkada başka bir şey açık olmadan? Monitörden bağlantıyı kesince durum aynı mı?

Virüs taraması yaptık ve temiz zaten 2 gün önce format atıldı. Monitör bağlantısını kestim yine aynı ve şu an boşta 90 dereceden inmiyor. Boştayken işlemci bazen yüzde 50-60'a çıkıyor ve dereceler 90-98 ve kendiliğinden yüzde 8 10'lara düştüğünde ise 50-60 derece. Yani ne açarsam açayım sıcaklık birden 80 90'lara fırlıyor.

Hocam çözebildiniz mi aynı sıkıntı bende de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…